Libnet.ro
UNICEF

21:45

Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Antena3 Antena3,
Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Atacantul german Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala, a anuntat, luni, Federatia Germana de Fotbal. intr-un comunicat de pe site-ul oficial al. continuă pe Antena3

Campioana mondiala ramane fara un veteran. Miroslav Klose si-a anuntat retragerea de la echipa nationala

Miroslav Klose, cunoscut recent si drept cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, si-a anuntat retragerea din tricoul echipei nationale a Germaniei.

Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii poate debuta in aceasta etapa

CSMS Iasi a dat lovitura prin aducerea lui Wesley Lopes, brazilianul care a incantat in Rominia, pe vremea cand juca la FC Vaslui.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai redus nivel din ultimele sase luni

Preturile internationale ale produselor alimentare au inregistrat, in iulie, cel mai redus nivel din ultimele sase luni, potrivit indicelui masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), care arata ca aceasta evolutie a urmat scaderii preturilor cerealelor, produselor lactate si uleiurilor vegetale.

Studiu: Afla cel mai bun tratament al insomniei

Din cauza vietii agitate, tot mai multi oameni au probleme cu somnul si, prin urmare, sunt interesati de tratamentul insomniei. Cum acest subiect este atat de fierbinte in epoca moderna, oamenii de stiinta.

Cel mai batran primar din Transilvania va fi condus sambata pe ultimul drum

Sambata va fi condus pe ultimul drum Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania. Acesta a decedat miercuri, intr-o clinica din Cluj-Napoca din cauza unor probleme cardiace.

Fotbalistul american Landon Donovan se va retrage din activitate in 2015

Atacantul Landon Donovan, cel mai bun marcator din istoria nationalei de fotbal a Statele Unite, a anuntat ca se va retrage din activitate in 2015, dupa un ultim sezon alaturi de LA Galaxy, informeaza AFP. Dupa.

Cum isi bate joc Guvernul de cel mai mare proiect stiintific realizat vreodata in Romania: laserul de la Magurele, izolat de lumea civilizata de drumurile impracticabile. Doi ani cu zero rezultate

La Magurele, in apropiere de Bucuresti, se afla in plina constructie platforma care va gazdui cel mai puternic laser din lume, unul dintre cele mai importante proiecte internationale derulate de tara noastra. Cu toate acestea, infrastructura rutiera pana la locul ce se doreste a deveni un cluster tehnologic lasa mult de dorit. In urma cu doi ani, HotNews. ro scria despre drumurile de acces dezastruoase precum Centura Sud, o sosea esentiala, dar ramasa nemodernizata mai bine de un sfert de secol. De atunci si pana acum situatia a ramas la fel, cu o singura deosebire: atunci inca mai existau sperante si contracte de lucrari semnate, azi nu mai sunt nici acestea dupa ce, pe final de mandat, Dan Sova a reziliat contractele. Drumurile sunt extrem de proaste. Imaginea pe care le-o oferim colaboratorilor din strainatate care vin la noi este dezastruoasa - Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP. Vezi in articol o analiza HotNews. ro despre cum a ajuns Centura Sud a Capitalei sa fie lasata de izbeliste si de ce sunt sanse minime ca in urmatorii ani sa circulam pe ea civilizat.

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania a fost condus pe ultimul drum

Sambata, Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania a fost condus pe ultimul drum in Ciceu-Mihaiesti, comuna unde s-a nascut si pe care a ajuns sa o conduca la pensie. La 70 de ani, Constantin Rusu a preluat fraiele comunei Ciceu-Mihaiesti, pe care a condus-o pret de 10 ani. in data de 6 august Constantin Rusu s-a stins la 79 de ani.

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, a fost condus pe ultimul drum

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, a fost condus sambata pe ultimul drum in Ciceu-Mihaiesti, comuna unde s-a nascut si pe care a ajuns sa o conduca la pensie. La 70 de ani, Constantin Rusu a preluat fraiele comunei Ciceu-Mihaiesti, pe care a condus-o pret de 10 ani. in data de 6 august Constantin Rusu s-a stins din viata. Avea 79 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )