Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Adevărul Adevărul,
Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere. continuă pe Adevărul

Ce sa faci ca sa scapi de indigestie. Cele mai bune metode

Cu toate ati simtit acea presiune crescanda in piept, arsurile care ne fac zilele amare si nu mai stim ce sa mancam si ce nu pentru a le potoli: rasplata pentru acel cheesburger dublu sau portia de cartofi pai cu ketchup pe care le-am mancat la cina fara sa ne gandim la consecinte.

Machiajul perfect pentru ochi negri. Cum se realizeaza. Cele mai bune sfaturi

Acesta reprezinta unul din stilurile versatile de machiaj ce poate fi purtat atat ziua cat si noaptea indiferent ca este vorba de o zi obisnuita de munca sau de o seara petrecuta in anturajul vreunui eveniment monden.

De ce pisicile nu sunt cele mai bune animale de companie

Pisicile nu trebuie scoase afara de doua ori pe zi, nu mananca foarte mult si nici nu cer in permanenta atentia stapanilor, asa cum fac cainii. Cu toate acestea, se pare ca nu sunt animalele de companie ideale.

Cele mai bune motive sa consumi curmale

Pe langa faptul ca sunt o sursa buna de fibre, curmalele au si alte beneficii asupra corpului. Studiile efectuate de-a lungul timpului arata ca aceste fructe dulci trateaza diverse afectiuni, de la anemie pana la cancer.

Cele mai puternice cluburi de juniori din tara, prezente in week-end la competitia Crang Trophy

Timp de trei zile, de sambata si pana luni, inclusiv, cele mai bune echipe din Romania cu jucatori nascuti in 2005 isi dau intalnire la Buzau pentru cea de-a treia editie a Crang Trophy. Competitia, organizata de Clubul Sportiv Viitorul 2010 Buzau, se va disputa pe stadionul Gloria.

Cum prepari cele mai gustoase mere caramelizate

Merele in glazura de caramel sunt unele din acele lucruri cu care te distrezi mai mult cand le faci decat atunci cand le mananci. Este ideal sa le prepari impreuna cu copiii.

Festivalul National de Teatru Independent aduce la Bucuresti cele mai bune productii

Imediat dupa incheierea editiei din acest an a Festivalului National de Teatru, pe 3 noiembrie se deschide la Bucuresti cea de a doua editie a Festivalului National de Teatru Independent, organizat de Fundatia Godot.

Specialistii avertizeaza: Cele mai mari ATACURI INFORMATICE se vor produce in urmatorii 10 ani

Cele mai mari atacuri informatice se vor produce in urmatorii 10 ani, au estimat cei mai multi dintre cei 1. 642 de specialisti din domeniul securitatii pe internet, intr-un chestionar intocmit de institutul.

LG a prezentat ecranul cu cele mai subtiri margini de pe piata

LG tocmai a anuntat un ecran Full HD de 5,3 inci, ale carui margini de 0,7 milimetri sunt cele mai subtiri dintre toate smartphone-urile. Suntem deja obisnuiti cu design-urile inovatoare ale celor de la LG. Anul trecut, de exemplu, au prezentat ceea ce ei sustineau ca era primul ecranQuad-HD AH-IPS LCD. Acesta a fost ulterior implementat pe LG G3, unul dintre cele mai performante si mai bine vandute telefoane la acest moment. Acum coreenii se afiseaza cu inca o creatie [].

Cele mai frumoase carti - o noua susanea pe banii contribuabilului roman

Zilele trecute o stire din presa mi-a atras atentia: in cadrul unei gale organizata la UNAgaleria au fost premiate cele mai frumoase carti din Romania! Pasionat bibliofil, am fost curios sa vad care sunt acele carti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )