Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum e aparat Liviu Dragnea la CNA. Doi membri ai forului audiovizual l-au criticat pe un al treilea, dupa ce acesta s-a autosesizat n privinta interviului de la Romnia TV

Hotnews Hotnews,
 Cum e aparat Liviu Dragnea la CNA. Doi membri ai forului audiovizual l-au criticat pe un al treilea, dupa ce acesta s-a autosesizat n privinta interviului de la Romnia TV

Doi membri CNA, Monica Gubernat si Radu Calin Cristea, l-au criticat pe un al treilea, Dorina Rusu, si au sarit in apararea lui Liviu Dragnea in sedinta de marti a Consiliului, dupa ce Rusu a anuntat ca se autosesizeaza in legatura cu interviul Romania TV in care Liviu Dragnea a proferat amenintari in privinta jurnalistului Dan Tapalaga, potrivit discutiilor de la CNA citate de Paginademedia. ro. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

Sinteza zilei. Cum a fost pusa la punct operatiunea de compromitere a lui Liviu Dragnea

Informatii incredibile au aparut in presa, chiar in timp ce seful PSD, Liviu Dragnea, era in fata judecatorilor de la ICCJ. DNA a recunoscut ca Liviu Dragnea a fost urmarit si interceptat de SRI, iar datel.

Cum te minte pe fata Liviu Dragnea ca ii este ascultat telefonul

Lui Liviu Dragnea i se cam strange latul din cauza posibilei condamnari in procesul angajarilor fictive, asa ca arunca fumigena telefonului ascultat. 15 mai e o zi destul de nefasta pentru Liviu Dragnea, deoarece procurorii au cerut o pedeapsa de sapte ani si jumatate pentru acesta, in dosarul angajarilor fictive. Mai mult, pe 29 mai, [].

Presedintele Iohannis le-ar fi promis sprijin palestinienilor. Ce spune ambasadorul palestinian la Bucuresti despre Liviu Dragnea

Eventuala mutare a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, a devenit un instrument in lupta politica interna, iar Liviu Dragnea, principalul sustinator al acestei idei, refuza sistematic.

Pixelul albastru al lui Liviu Dragnea: Mi-au aparut patru puncte luminoase pe telefon si mesajul SE ASCULTA! Cum arata aplicatia care l-a speriat pe seful PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a povestit ca s-a speriat marti, in timp ce asculta depozitiile din sala de judecata de la inalta Curte, pentru ca, deodata, pe telefon i-au aparut niste puncte albe, cu mesajul Se.

Liviu Dragnea, speriat de Ok Google. Ce i-a aparut de fapt liderului PSD pe telefon

Patru puncte luminoase si textul se asculta - i-au aparut marti liderului PSD Liviu Dragnea pe smartphone in timp ce se afla in sala de judecata. Sincer, m-am speriat, le-a spus el jurnalistilor. insa ceea ce i-a provocat spaima sefului PSD pare sa fie doar o banala aplicatie de mobil.

nalta Curte va da sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea pe 29 mai

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au anuntat, marti, ca vor pronunta pe 29 mai sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, la final de proces: DNA vrea inchisoare pe viata pentru mine (VIDEO)

La finalul ultimului termen de pe fond din procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea a facut mai multe declaratii pentru jurnalistii prezenti la inalta Curte de Casatie si.

Liviu Dragnea, la iesirea de la iCCJ: Nu am comis faptele invocate de DNA. E o experienta de viata pe care nu o doresc niciunui dusman

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la iCCJ, ca nu a comis faptele invocate de procurorii DNA. Stire in curs .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )