Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea, la final de proces: DNA vrea inchisoare pe viata pentru mine (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, la final de proces: DNA vrea inchisoare pe viata pentru mine (VIDEO)

La finalul ultimului termen de pe fond din procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea a facut mai multe declaratii pentru jurnalistii prezenti la inalta Curte de Casatie si. continuă pe B1

Primele declaratii ale lui Liviu Dragnea, dupa ce DNA a cerut inchisoare cu executare

La finalul termenului de marti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din dosarul angajarilor fictive, termen la care au avut loc pledoariile finale, iar DNA a cerut instantei sa-i acorde o pedeapsa de 7 ani si 6 luni, liderul PSD a declarat ca nu.

SAPTE ANI de inchisoare pentru Liviu Dragnea! Anuntul de ultim moment al procurorilor DNA

Procurorul DNA a cerut judecatorilor la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea lui Liviu Dragnea la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive DGASPC Teleorman. Aceasta solicitare.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care.

DNA cere sapte ani si sase luni de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care.

Liviu Dragnea, la iesirea de la iCCJ: Nu am comis faptele invocate de DNA. E o experienta de viata pe care nu o doresc niciunui dusman

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la iCCJ, ca nu a comis faptele invocate de procurorii DNA. Stire in curs .

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

Incident la procesul lui Liviu Dragnea

Incident la procesul lui Liviu Dragnea. Un protestatar a fost ridicat de jandarmi. Procurorii DNA au cerut, marti, la Instanta suprema, condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din dosarul DGASPC.

Liviu Dragnea, pauza de tigara si covrigi la inalta Curte de Casatie si Justitie: Dialog cu protestatarii prezenti la proces (VIDEO)

Prezent la inalta Curte de Casatie si Justitie unde participa la ultimul termen din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea a facut o pauza si a iesit pentru a fuma in fata.

Procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu se apropie de final

Curtea Suprema judeca azi un nou termen in procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Acestea au fost platite din banii statului desi nu au dat nicio zi pe la serviciu. Daca instanta nu va mai aproba alte cereri, astazi vor fi ascultate pledoariile finale.

Prima reactie din PSD dupa pedeapsa cu executare ceruta de DNA pentru Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat, marti, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut in dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atat pentru liderul PSD cat si pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )