Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum a aparut Sorin Cimpeanu la vaccinare. Toata Romania rade de Ministrul Educatiei VIDEO

Playtech Playtech,
Cum a aparut Sorin Cimpeanu la vaccinare. Toata Romania rade de Ministrul Educatiei VIDEO

Aparitia lui Sorin Cimpeanu la centrul de vaccinare a creat valva in randul romanilor. Ce detaliu a atras atentia tuturor si de ce toata tara rade pe seama a ceea ce s-a vazut? Aparitia inedita a lui Sorin Cimpeanu la vaccinare Ministrul Educatiei a surprins nu cu aparitia sa la vaccin, ci cu vestimentatia pe . continuă pe Playtech

Camasa speciala, cu fereastra, cu care a mers ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a facut senzatie, miercuri, la centrul de vaccinare impotriva COVID-19.

UPDATE Ministrul Educatiei: 120.000 de angajati din invatamant vor avea prioritate la vaccinare inainte de 8 februarie Numarul profesorilor care nu vor vaccinarea va fi din ce in ce mai mic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca 126. 000 de angajati din sistem care sunt la interfata directa de lucru cu elevii si studentii vor avea prioritate la vaccinare pana la data de 8 februarie, cand urmeaza sa inceapa semestrul al doilea al anului scolar. Acesta a mai precizat ca problema solicitarii de catre parinti de a avea la clasa profesor vaccinat este una delicata care se rezolva prin solidaritate.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Un grup de 126.000 de angajati din invatamant care se afla la interfata directa cu lucru cu elevii si studentii va avea prioritate la vaccinare (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, dupa ce a fost vaccinat impotriva noului coronavirus, ca un grup de 126. 000 de angajati din sistemul de invatamant va primi vaccinul anti-COVID-19.

Schimbari majore in procesul de vaccinare din Romania: noi categorii de persoane in etapa a doua

Autoritatile din Romania au decis ieri sa aduca mai multe schimbari in cadrul categoriilor de persoane care se pot vaccina in etapa a doua a campaniei nationale de vaccinare impotriva.

Zile geroase pana miercuri, in toata Romania. Temperaturile minime vor ajunge pana la -20 de grade Celsius

Meteorologii ANM au emis o informarea pentru gen si temperaturi extrem de scazuta, valabila pentur toata tara. Potrivit Informarii, gerul urmeaza sa tina in Romania pana in ziua de miercuri, 20.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )