Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a aparut sotia lui Calin Popescu Tariceanu la sectia de votare. Gestul liderului ALDE i-a socat pe toti

Playtech Playtech,
Cum a aparut sotia lui Calin Popescu Tariceanu la sectia de votare. Gestul liderului ALDE i-a socat pe toti

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie, la sectia de votare din cadrul Clubului Seniorilor Mihai Eminescu pentru a vota. Cum a aparut Loredana, sotia sa, si ce gest a facut oficialul, dupa ce a iesit din cabina de vot? Cum a aparut sotia lui Calin Popescu Tariceanu la sectia de votare? . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Calin Popescu Tariceanu: Aceste alegeri vor trebui sa insemne pentru ALDE o repetitie generala in perspectiva alegerilor de anul viitor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca scrutinul de duminica trebuie sa insemne pentru ALDE o repetitie generala in perspectiva alegerilor de anul viitor. Aceste alegeri vor trebui sa.

Calin Popescu Tariceanu, dupa rezultatul exit-poll-urilor: Sunt foarte bucuros

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale este cel mai mare inregistrat in ultimii 30 de ani de catre un candidat independent.

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

Tariceanu: Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la ale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu. Cum a aparut sotia presedintelui la sectie

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )