Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum a aparut Viorica Dancila la Forumul Agricultorilor. Tinuta ei a atras toate privirile

Playtech Playtech,
Cum a aparut Viorica Dancila la Forumul Agricultorilor. Tinuta ei a atras toate privirile

Viorica Dancila a participat la Forumul Agricultor, unde a vorbit, din nou, despre realizarile Guvernului PSD, precizand ca ultimii ani au fost deosebit de buni pentru agricultura din Romania. Premierul a venit la eveniment intr-o tinuta care a atras toate privirile celor prezenti. Dancila a purtat o fusta si un sacou de culoarea partidului pe . continuă pe Playtech

Viorica Dancila s-a intalnit cu stanga balcanica si a semnat un angajament pentru integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest

PSD a gazduid marti la Palatul Parlamentului forumul Integrarea Balcanilor de Vest in Uniunea Europeana, anunta premierul Viorica Dancila. Aceasta adauga ca la intalnire au participat forte politice de centru-stanga din zece state ale regiunii balcanice si Estul Europei si ca s-a semnat un acord pentru modernizarea nationala a statelor respective.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit de urgenta cu parlamentarii PSD la Vila Lac. Viorica Dancila i-a chemat pe toti parlamentarii PSD la o discutie informala, departe de ochii presei. intalnirea are.

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

VIORICA DANCILA: Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana

Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana si va consolida pacea, solidaritatea, prosperitatea in regiunea balcanica, a declarat premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, la evenimentul de semnare a Declaratiei comune privind integrarea tarilor din Balcanii de Vest in UE, informeaza Agerpres.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )