Libnet.ro
UNICEF

05:30

Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit de urgenta cu parlamentarii PSD la Vila Lac. Viorica Dancila i-a chemat pe toti parlamentarii PSD la o discutie informala, departe de ochii presei. intalnirea are. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, parlamentarii PSD convocati de Dancila la Vila Lac. Cum arata ultimele calcule ale pesedistilor

Viorica Dancila ii cheama miercuri pe deputatii si senatorii social-democrati, la Vila Lac, incepand cu ora 17. intalnirea are loc in contextul in care se poarta ultimele negocieri si se fac ultimele calcule inaintea motiunii de cenzura. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate, insa negocierile cu parlamentarii semnatari ai motiunii se vor purta pana in ultimul moment.

Viorica Dancila s-a intalnit cu stanga balcanica si a semnat un angajament pentru integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest

PSD a gazduid marti la Palatul Parlamentului forumul Integrarea Balcanilor de Vest in Uniunea Europeana, anunta premierul Viorica Dancila. Aceasta adauga ca la intalnire au participat forte politice de centru-stanga din zece state ale regiunii balcanice si Estul Europei si ca s-a semnat un acord pentru modernizarea nationala a statelor respective.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Cum ii reevalueaza Viorica Dancila pe tradatorii reveniti in PSD

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat ca nu le-a promis nimic deputatilor Cornel Itu si Horia Nasra, alesi care au revenit in PSD dupa ce zilele trecute isi anuntasera plecarea.

Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall cu judecata PSD in scandalul Sectiei Speciale: Nu reprezinta pozitia partidului

Premierul Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall, ministrul Justitiei cu judecata PSD in scandalul care vizeaza o eventuala desfiintare a Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor. Dancila.

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )