Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini argentiniene, care a ajuns acum la varsta de 66 de ani. continuă pe Adevărul

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

Ronaldo, zeificat: Cea mai frumoasa descriere despre omul care a incantat planeta fotbalului cu un gol magnific

Cristiano Ronaldo a castigat cinci Baloane de Aur, a mutat zeci de recorduri, a castigat un titlu european cu Portugalia, dar parca niciodata n-a fost atat de elogiat ca in ultimele 24 de ore.

RETETE DE PASTE. Drob de miel - Reteta lui Radu Anton Roman. Cea mai delicioasa reteta care exista

Radu Anton Roman avea o reteta delicioasa pentru drobul de miel. Toate ingredientele trebuiau sa fie proaspete iar prepararea era o adevarata placere. Ingrediente: 1 kg maruntaie de miel -.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! .

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

(P) Burse de pana la 35% pentru programul de EMBA Bucharest oferit managerilor romani de cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de business din Europa lanseaza sesiunea de burse de pana la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va incepe in noiembrie 2018.

Cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati. Din noiembrie, noul kilogram ii va lua locul actualului kilogram, asa cum il stim

In luna noiembrie a acestui an va fi validata noua definitie a kilogramului, dar si a altor unitati de masura cu care suntem obisnuti sa lucram, scriu elvetienii de la Le Temps. Cat mai cantareste azi kilogramul cu adevarat? Greu de spus cu precizie si tocmai asta e problema. intr-un loc sigur aflat in vecinatatea Parisului, sta un mic cilindru de metal de 39 mm inaltime, reprezentand ceea ce intregul Pamant a folosit de-a lungul timpului ca standard pentru masa. Dar greutatea acestuia fluctueaza. De aici necesitatea unei noi definitii pentru kilogram. Si, odata cu kilogramul, vor fi re-definite si alte unitati de masura: kelvinul temperatura), amperul curent electric) si molul cantitatea de materie). Aceasta este cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati de la infiintarea sa.

Cina de la Casa Alba care a socat natiunea americana de la 1901. Cea mai blamabila atrocitate care a fost vreodata savarsita de un cetatean, comisa de presedinte

Desi o invitatie la cina pare a fi o banalitate, pe 16 octombrie 1901, omul pe care presedintele american de la acea vreme, Theodore Roosevelt, il invita la Casa Alba, avea sa socheze natiunea. Desi era un bun educator, Booker T. Washington era afro-american asa ca faptul ca a cinat cu presedintele a fost considerat o infamie.

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )