Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum arata acum jurnalista care l-a scos din sarite pe Adrian Despot (FOTO)

B1 B1,
Cum arata acum jurnalista care l-a scos din sarite pe Adrian Despot (FOTO)

Jurnalista care l-a enervat in 2008 pe cantaretul Adrian Despot, pentru ca a adresat o intrebare inutila , s-a orientat catre un alt domeniu, deoarece a realizat ca nu poate face fata meseriei. continuă pe B1

Cum arata acum reportertita care l-a scos din sarite pe Adrian Despot. Ce a facut dupa ce s-a lasat de jurnalism (FOTO)

In 2008 a aparut pe internet o filmare care i-a amuzat teribil pe utilizatori. Protagonisti erau Adi Despot si Alexandra Avram, o reporterita aflata la inceput de drum. Solistul trupei Vita de Vie.

Show-ul lui Jorge de la Kanal D, scos din grila dupa doua editii. Iata cu ce va fi inlocuit

Show-ul Super Potriveala prezentat la Kanal D de Jorge a fost scos din grila dupa doar doua editii din pricina audientelor mici. Iata cu ce va fi inlocuit.

Milioane de oameni nu se pot uita la imaginile aceasta. Motivul: o boala de care sufera 20% din populatie fara sa stie - FOTO

Pozele postate de o femeie pe internet au starnit discutii aprinse despre o afectiune care afecteaza 20% din populatia globului: tripofobia. Tripofobia este frica de gauri. Este o.

Anda Adam i-a scos din minti pe fanii ei de pe retelele de socializare dupa ce a postat o fotografie cu bustul sau impresionant. Ce reactii a starnit

Anda Adam a vrut sa le faca osurpriza fanilor sai de pe internet si a reusit! Artista a starnit numeroase reactii dupa ce a postat o fotografie in care isi arata bustul.

Faze tari: A disparut oceanul. Fenomenul produs de forta uraganului Irma, in Bahamas; NASA iti arata cea mai puternica eruptie solara din ultimul deceniu; Pamantul este acum o planeta 'hibrida' ca urmare a schimbarilor produse de activitatea umana

A fost inventat vinul cu gust de bere. Producatorul belgian de vinuri Filip Decroix, de 49 de ani, a inventat vinul care are gust de bere. El are o podgorie in Ypres si a combinat. Cercetatorii au stabilit care sunt limitele duratei de viata a omului. Statisticienii de la Universitatile din Tilburg si Rotterdam au colectat date de la 75. 000 de olandezi care au murit in ultimii 30 de ani.

Cum arata acum cea mai iubita prezentatoare a stirilor sportive (FOTO)

Raluca Arvat este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din presa romaneasca. Felul sau de a fi si felul captivant in care prezinta stirile i-a facut pe multi sa o placa. Raluca Arvat a.

Cum arata casa Anamariei Prodan! Imagini impresionante din locuinta de vis a familiei Reghecampf

Anamaria Prodan are o locuinta impresionanta. Familia Reghecampf detine chiar si o crama in casa de vis in care locuiesc Ana si Laurentiu impreuna cu copiii. Cei doi au si un caine, Vasile, un bulldog.

TEST. Care dintre femeile din imagine este mama adevarata a copilului? Doar 1 din 5 persoane da raspunsul corect - FOTO

Testele psihologice sunt foarte utile pentru dezvoltarea noastra, ele pot spune multe despre personalitate si despre intuitia pe care o avem. Retineti: deciziile pe care le luati zi de zi spun foarte multe.

Romanii care se muta din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei, daca nu anunta Fiscul

Romanii care vor pleca din tara, dupa 1 ianuarie 2018, vor trebui sa completeze un chestionar. in caz contrar, ei ar putea risca amenzi intre 50 si 100 de lei, anunta Ministerul Finantelor.

Care este adevarul din spatele relatiei dintre Gina Pistol si Catalin Scarlatescu

Gina Pistol a facut lumina in privinta relatiei sale cu chef Catalin Scarlatescu, dupa luni intregi in care s-a speculat pe aceasta tema. Cei doi sunt doar foarte buni prieteni si nimic.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )