Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan. Motivul neasteptat pentru care s-au despartit

Playtech Playtech,
Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan. Motivul neasteptat pentru care s-au despartit

Andreea Balan a avut de asteptat pana sa isi intalneasca iubirea, dar oare care a fost prima? Cum arata acum fostul logodnic al artistei? Motivele pentru care s-au despartit. Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan? in anul 2002, Andreea Balan isi lansa primul album solo comercial. intre 2002 si 2003 a sustinut un . continuă pe Playtech

Cristian Tantareanu, la 75 de ani, declaratii uluitoare: Ma pregatesc de ultimul drum! Cum arata acum

Cristian Tantareanu are 75 de ani, a avut mereu o viata extrem de plina de evenimente pe care si le aminteste cu drag. Acesta a afirmat ca se concentreaza foarte mult pe afacerile sale, dar a si facut cateva declaratii uluitoare. De ce se pregateste de ultimul drum? Cristian Tantareanu, declaratii uluitoare. Cum arata acum? .

Oana Roman, vila de 160.000 de euro. Vedeta s-a mutat in casa noua. Cum arata acum interiorul FOTO

Oana Roman s-a mutat in casa noua! Fosta prezentatoare de televiziune locuieste acum alaturi de sotul sau, Marius si de fiica sa, Isabela, intr-o vila luxoasa in valoare de 160. 000 de euro. Vedeta a decis sa faca aceasta schimbare pentru mai mult spatiu, dar si mai multa intimitate. De asemenea, Oana s-a declarat mandra de .

Scoala darapanata care arata acum precum Versailles-ul. Cine este MILIONARUL care a platit opulenta renovare cu marmura si aur (GALERIE FOTO)

Era o ruina, iar acum e un palat! in timp ce multe scoli din zonele rurale au toaletele in curte, o scoala din Rusia poate concura oricand cu Palatul Versailles. Institutia de invatamant a fost recent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )