Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare

Antena3 Antena3,
Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare

Putina lume stie cum era cu ani in urma cea mai varstnica mama din tara. Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza. continuă pe Antena3

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, scrie News. ro, citand Le Figaro.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, informeaza Le Figaro.

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, in Italia. Ea s-a nascut pe 29 noiembrie 1899 in regiunea Piemonte si era oficial ultima persoana nascuta in anii 1800, care a trait de-a lungul a trei secole, scrie BBC.

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani (VIDEO)

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani, informeaza The Guardian. Emma Morano s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, in regiunea italiana Piemmont. Ea a primit oficial titlul de.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

VIDEO. Pentagonul a facut publica filmarea exploziei bombei MOAB, cea mai puternica detinuta de armata SUA

Pentagonul a dat publicitatii un filmulet cu explozia bombei MOAB, cea mai mare bomba non-nucleara aflata in dotarea SUA. Din imagini prezentate pe Twitter se poate vedea cum explozia a fost una uriasa, iar suflul acesteia s-a propagat pe munte.

PASTI 2017. Retete de friptura de miel. Cum sa faci cea mai buna friptura de miel

Fara doar si poate, friptura de miel e nelipsita de pe masa de Paste, fiind piesa de rezistenta o oricarei gospodine. Iata, mai jos 10 dintre cele mai gustoase, mai simple si mai rapide retete.

Cea mai frumoasa pilda a lui Arsenie Boca. Povestea ucigasului evadat care si-a dat libertatea pentru a ajuta o familie

Una dintre cele mai cunoscute pilde atribuite lui Arsenie Boca spune povestea unui criminal care evadase din temnita. Barbatul a renuntat insa la libertatea sa pentru a ajuta o familie sarmana, care il gazduise intr-o noapte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )