Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata camera in care Alexandra a fost tinuta de criminalul din Caracal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata camera in care Alexandra a fost tinuta de criminalul din Caracal - VIDEO

Intr-o incaperemizera, Gheorghe Dinca a tinut-o 26 de ore prizoniera pe adolescenta de 15 ani si a ucis-o. Camera groazei e intr-o anexa construita in spatele casei de Gheorghe Dinca. E o. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Motivul pentru care Alexandra nu a reusit sa-si sune parintii si a putut apela doar 112

Alexandra Macesanu a putut suna numai la 112 pentru ca SIM-ul reincarcabil era expirat. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era un aparat vechi, iar cartela reincarcabila aferenta era una.

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei a fost gasit

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei Melencu, in urma cu cateva luni, a fost gasit de autoritati. Acesta a fost amanetat. Criminalistii au recuperat si cartela SIM si au identificat mai multe.

Care a fost prima carte din lume? Nu este vorba despre Biblia lui Gutenberg

Suntem absorbiti de activitatile pe care le avem de facut zi de zi, aflam informatii care nu mai stau de mult structurate pe sertare in mintea noastra, dar avem si detalii atat de incetatenite in minte, incat ramanem surprinsi cand auzim realitatea. Care a fost prima carte din lume? Care a fost prima carte din .

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )