Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Adevărul Adevărul,
Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Cu o investitie ce depaseste 15 milioane de euro, buna parte bani europeni, Aquaparcul Nymphaea a fost receptionat. Complexul Wellness Termal se intinde pe sapte hectare si este considerat unul dintre cele mai moderne din tara. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Canada, Gord Downie, are cancer in stadiu terminal

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, una dintre cele mai influente din tara din ultimii ani, sufera de cancer cerebral terminal, a informat marti grupul citat de EFE. The Tragically Hip a.

Romanii platesc unele dintre cele mai mari facturi la electricitate din Europa

Preturile la electricitate in Romania sunt printre cele mai mari din Europa avand in vedere puterea de cumparare a populatiei si raman foarte ridicate chiar si luand in calcul doar valoarea nominala a kilowattului, potrivit datelor Comisiei Europene.

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat.

Cand avem nevoie de cure de detoxifiere. Cele mai eficiente metode de refacere a organismului recomandate de specialisti

Alimentatia haotica, stresul, proasta calitate a apei, aerul poluat si slab oxigenat, sportul insuficient, medicamentele inutile, consumul de alcool si fumatul sunt doar cativa dintre factorii care ne fac rau. in ultimul timp se vorbeste tot mai mult de detoxifiere si diete, fara sa stim de fapt ce repercusiuni au acestea asupra corpului nostru. in niciun caz detoxifierea nu inseamna cura de slabire.

Initiativa anti-gay a Lianei Stanciu, criticata in mediul online: Explicati-mi si mie de ce si cu ce uniunea sfanta dintre dvs si berea gratis e pusa in pericol de una dintre cele mai pasnice comunitati existente vreodata?

O initiativa cetateneasca depusa luni la Senat vizeaza modificarea Constitutiei, in sensul in care aceasta sa precizeze ca o casatorie este o uniune intre un barbat si o femeie.

Initiativa anti-gay a Lianei Stanciu, criticata in mediul online: Explicati-mi si mie de ce si cu ce uniunea sfanta dintre dvs si berea gratis e pusa in pericol de una dintre cele mai pasnice comunitati existente vreodata? (VIDEO)

O initiativa cetateneasca depusa luni la Senat vizeaza modificarea Constitutiei, in sensul in care aceasta sa precizeze ca o casatorie este o uniune intre un barbat si o femeie.

Una dintre cele mai spectaculoase poieni cu narcise din tara, mutilata de cei care vor florile protejate la ei in gradina

In urma cu o saptamana au inflorit narcisele salbatice din Parcul National Muntii Rodnei. Chiar in primul weekend, masivul Saca unde se regaseste acest covor spectaculos cu flori a fost vizitat de peste 600 de persoane. Unele, insa, au luat narcise, cu tot cu bulb, cel mai probabil pentru a le planta in gradina.

La Repubblica: Cea mai corupta tara pare a fi Marea Britanie. Grupurile mafiote nu se vad, dar se simt

Anual, pe teritoriul britanic au loc tranzactiii de spalare de bani in valoare de circa 75 de miliarde de euro, fapt ce face ca in Marea Britanie sa existe probabil unul dintre cele mai corupte sisteme.

Se intampla si la altii. Marea Britanie are cel mai corupt sistem financiar din lume

Marea Britanie are probabil unul dintre cele mai corupte sisteme economice si financiare din lume, in contextul in care, anual, pe teritoriul britanic exista tranzactii de spalare de bani in.

Ion Cristoiu, despre refuzul DNA de a ancheta cea mai mare afacere de coruptie din istoria Romaniei: Kovesi era ocupata sa-i gaseasca lui Calin Popescu Tariceanu o pricina

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre refuzul DNA de a lua o masura in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma, unul dintre cele mai mari scandaluri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )