Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Playtech Playtech,
Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca . continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Reteta perfecta: este de neinlocuit

Toba este un preparat traditional, nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Aceasta reteta este un deliciu din ciolan de porc, care isi mentine bine forma si care este foarte usor de preparat. Ingrediente toba de porc 3 ciolane de porc din fata); 2 cepe; 2-3 foi de dafin; boabe de piper negru dupa .

Romsilva scoate la vanzare peste 42.600 de brazi pentru sarbatorile de iarna 2020

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva anunta ca va oferi spre vanzare pentru sarbatorile de iarna din acest an 42. 624 de pomi de Craciun, majoritatea recoltati din culturi specializate in pepinierele silvice, conform Agerpres.

Scandal Netflix Casa Regala Britanica pentru The Crown. Ce se intampla.

Era de asteptat ca intre Netflix si Casa Regala Britanica sa izbucneasca un scandal ce are la baza serialul The Crown. Iata ce se intampla mai exact.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )