Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Reteta perfecta: este de neinlocuit

Playtech Playtech,
Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Reteta perfecta: este de neinlocuit

Toba este un preparat traditional, nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Aceasta reteta este un deliciu din ciolan de porc, care isi mentine bine forma si care este foarte usor de preparat. Ingrediente toba de porc 3 ciolane de porc din fata); 2 cepe; 2-3 foi de dafin; boabe de piper negru dupa . continuă pe Playtech

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios si traditional se face dinurechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe de ienibahar; .

Forbes: Cea mai buna strategie a Rusiei pentru controlul Marii Negre: Dezbina si cucereste

RAND a publicat recent rezultatele unei simulari efectuate in 2018 pentru a examina posibile strategii ale Rusiei - si reactii NATO - in regiunea Marii Negre. Exercitiul sugereaza ca cea mai buna strategie ar fi ca Rusia sa foloseasca tactici de tipul dezbina si cucereste pentru a tergiversa constituirea oricarei potentiale coalitii ce ar putea contesta dominatia rusa in Marea Neagra.

Alin Oprea, cea mai frumoasa declaratie pentru iubita lui. Fosta sotie sigur se va infuria

Asteptand divortul de Larisa, Alin Oprea isi traieste la intensitate maxima dragostea cu Medana, noua sa partenera. Artistul nu a uitat ca ea i-a trimis un mesaj plin de emotie atunci cand a fost ziua lui, asadar acesta i-a facut si el o declaratie de dragoste iubitei sale. Alin Oprea, cea mai frumoasa declaratie pentru .

Google aduce cea mai importanta schimbare pentru aplicatia sa de mesagerie

Dupa ce luna trecuta, Google a anuntat ca va indeplini o solicitare mult asteptata, criptarea end-to-end in Google Messages este acum lansata pentru unii utilizatori in versiune beta. La.

Cea mai noua optiune de pe YouTube iti aduce clipuri la cea mai buna calitate

Youtube a anuntat ca aduce suport HDR pentru videoclipurile live, fiind prima platforma majora care sa sustina fluxuri live la calitate inalta. in 2016, YouTube a adaugat suport pentru.

Cea mai bizara revolutie pentru baterii: cum sunt folosite oasele pentru reinventarea tehnologiei

Bateriile pe baza de litiu au fost mult timp regele electronicii. Alimenteaza totul, de la telefoane inteligente la masini cu conducere automata - dar au si o problema serioasa cu.

Cea mai buna strategie a Rusiei pentru controlul Marii Negre: dezbina si cucereste, au constatat expertii RAND

Expertii think tank-ului RAND au constatat ca Rusia nu are nevoie sa recurga la razboi pentru a-si atinge obiectivele ci poate poate folosi de o strategie de tip biciul si zaharelul pentru a obstructiona orice coalitie anti-ruseasca la Marea Neagra.

Romsilva scoate la vanzare peste 42.600 de brazi pentru sarbatorile de iarna 2020

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva anunta ca va oferi spre vanzare pentru sarbatorile de iarna din acest an 42. 624 de pomi de Craciun, majoritatea recoltati din culturi specializate in pepinierele silvice, conform Agerpres.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

Evaluarea Airbnb a depasit joi 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in SUA in 2020

Pretul actiunilor Airbnb a crescut de peste doua ori la debutul bursier de joi, evaluand platforma pentru inchirieri de locuinte la putin peste 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in Statele Unite in 2020, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )