Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cea mai ADANCA groapa artificiala din lume (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cea mai ADANCA groapa artificiala din lume (FOTO)

In cadrul proiectului Usa catre Iad rusii au dorit sa sape cea mai adanca groapa artificiala din lume, cu o adancime de 15 kilometri, scrie Realitatea. Locul ales a fost Peninsula. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculet: Nu dumnealui are cea mai mare indemnizatie, ci un avocat din Bucuresti

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul fotbalistului Claudiu Voiculet si a declarat la Antena 3 ca nu la el facea referire, ci la un avocat din Bucuresti, care are cea mai mare indemnizatie de.

[P] Burse de pana la 35% pentru programul de Executive MBA, oferite de cea mai mare universitate de business din Europa

Cea mai mare universitate de business din Europa, WU Executive Academy programul de EMBA al Vienna University ofera burse de pana la 35% aprox. 000 Eur) pentru programul organizat in Bucuresti. Recunoscut ca fiind cel mai bun.

A fost creat cel mai rapid aparat foto din lume - VIDEO

Expertii de la Universitatea Lund din Suedia au creat cea mai rapida camera foto din lume. aparatul poate inregistra 5 trilioane de cadre pe secunde, atat de rapida incat poate.

Bogdan Alexandru: Prezidiul Academiei a luat decizia concesionarii terenurilor catre Grivco, era cea mai buna oferta

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, Bogdan Alexandru, le-a spus miercuri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti, ca prezidiul Academiei Romane a aprobat concesionarea terenurilor catre firma Grivco, pentru ca era cea mai buna oferta.

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru casa ta

Veioza sau lampadarul este cea mai buna solutie pentru cei care nu suporta lumina puternica a becurilor normale si vor sa aiba acasa o atmosfera calda si relaxanta. Dar cum se alege veioza perfecta? .

Panica la bordul unor curse Blue Air, compania cu cea mai VECHE FLOTA din tara! Cele mai grave incidente ale operatorului low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Conform unei analize facute de Aeronews, flota Blue Air este cea mai veche.

Ministrul Muncii, contrazis de fotbalistul Claudiu Voiculet: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Fotbalistul Claudiu Voiculet, despre care ministrul Muncii a spus ca are cea mai mare indemnizatie pentru copilului, a contrazis-o, marti, pe Lia Olguta Vasilescu si, mai mult, sustine ca este pregatit sa se ju.

Reactie suburbana a Cristinei Neagu la adresa unei unguroaice de la Gyor. Cea mai buna handbalista a lumii n-a mai rezistat si a rabufnit regretabil

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a muntenegrencelor de la Buducnost in semifinala cu Gyor, din Liga Campionilor.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )