Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Playtech Playtech,
Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de . continuă pe Playtech

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Romanca Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de a.

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Oferta din Anglia pentru George Puscas

Tanarul international roman George Puscas se afla in vizorul mai multor cluburi din fotbalul englez.

Digi24: O femeie din Banat s-a trezit in casa cu o vipera care se plimba pe oalele de pe aragaz

Atentie daca locuiti sau mergeti in Banat! Este perioada in care serpii veninosi sunt foarte activi. O femeie din zona s-a trezit cu o vipera in bucatarie.

O femeie din Botosani a blocat traficul jumatate de ora. S-a aruncat pe carosabil si s-a rostogolit pe mijlocul soselei - VIDEO

O femeie din Botosani era sa fie ucisa in repetate randuri dupa ce a blocat traficul pe un drum national. Femeia se rostogolea pe mijlocul drumului. Din fericire, soferii au evitat la.

Agentia Copernicus: Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vreodata in lume, devansand luna iulie 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, relateaza AFP.

Luna iulie 2019, cea mai calda masurata vreodata in lume (agentia europeana Copernicus)

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda luna masurata vreodata in lume, dar cu foarte putin peste recordul din 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )