Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum arata cea mai puternica masina produsa in Romania. Noul Puma ST a fost lansat

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai puternica masina produsa in Romania. Noul Puma ST a fost lansat

Ford prezinta noul model din gama Performance, Puma ST, care va fi produs incepand din aceasta toamna, in fabrica de la Craiova. Astfel, Ford lanseaza cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara. Sigla este de pe noul Ford Puma produs la Craiova. continuă pe Antena3

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cum arata cea mai moderna scoala de la tara unde fiecare sala de clasa are baie proprie, cu dus

In nordul Romaniei, localitatea Dersca, din judetul Botosani, se poate lauda cu cea mai moderna scoala din mediul rural. Reabilitate cu peste 6 milioane de lei, unitatile componente ale Scolii Gimnaziale numarul 1 Nicolae Iorga sunt adaptate oricarui scenariu epidemiologic si de siguranta sanitara.

PREMIERA: Ford Puma ST - cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara

Ford Puma ST confirma, in primul rand, nivelul de profesionalism de la Craiova, unitate de productie care devine un punct de pe harta Ford Performance - divizia de vehicule de performanta a Ford Motor Company.

Subiectele zilei: De ce face Germania mai bine fata crizei; Cum arata cea mai moderna scoala de la tara unde fiecare sala de clasa are baie proprie, cu dus; Recolta de traseisti a lui Gheorghe Flutur: 11 primari suceveni au fugit de la PSD la PNL

Autobuzul lui Tica. in starea de urgenta multe firme de transport si-au intrerupt activitatea pe anumite rute, unde nu mai circula nimeni, iar din cauza unei ordonante. in familie. Televiziunea lui Pandele, penalizata pentru emisiunea cu Gabriela Firea. Aceasta emisiune mi se pare o dovada de servilism - membru CNA.

A aparut prima masina sport produsa in Romania. Vezi cine o produce si ce performante are!

Cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara va avea un motor de 1,5 litri si 200 CP, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Cea mai mare licitatie de autostrada lansata vreodata in Romania: Peste 1 miliard de euro pentru lotul 3 al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti

Primul tunel montan de autostrada din Romania va fi construit pe Lotul 3 al autostrazii A1 Pitesti - Sibiu. Cei 37,4 km de la Tigveni la Cornetu au fost scosi la licitatie pentru o valoare cuprinsa intre 1,1 si 1,2 mld de euro, cea mai mare licitatie ca valoare lansata vreodata de CNAIR. Contractul, cu o durata de proiectare si executie de minim 45 de luni si maxim 77 de luni, prevede realizarea dublului tunel de 1,7 km de la Poiana, a 48 de poduri si viaducte de autostrada, un ecoduct, doua noduri rutiere si numeroase alte lucrari. Procedura lansata de CNAIR prevede initial o preselectie a constructorilor, cei care demonstreaza ca au experienta necesara si posibilitatile de a prelua un astfel de contract.

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

Cea mai sanatoasa reteta de pasta de rosii. Cata sare trebuie sa pui, de fapt

Exista mama sau bunica in Romania care sa nu puna ingredientul ei secret in aproape toate felurile de mancare pe care le gateste pentru familie? Pasta de rosii este aproape nelipsita din gastronomia romaneasca. insa, daca vrei sa te bucuri de aroma curata, nemodificata de ingrediente adaugate in timpul fabricarii in masa, trebuie sa renunti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )