Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Playtech Playtech,
Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata . continuă pe Playtech

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Cea mai batrana dominatoare din lume are 90 de ani, a fost initiata in sadomasochism de sotul ei si a avut un Contract de prostitutie conjugala

Cea mai batrana dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, implineste peste trei zile 90 de ani si are o poveste de viata care face ca Fifty Shades of Grey sa para un film Disney. A fost initiata in sadomasochism de sotul ei, scriitorul si regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris carti pe aceasta tema si spune ca nu ia niciodata bani pentru sesiunile sale.

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria.

Huawei este cea mai verificata companie din lume, in materie de securitate cibernetica

Dupa cum a spus fostul CEO al NCSC din Marea Britanie, Ciaran Martin, Regatul Unit a adoptat cel mai dur si mai strict mecanism de supraveghere pentru Huawei. Raportul OB din Marea Britanie din 2019 a precizat in mod clar ca problemele identificate in raport erau fara legatura cu vreo interferenta din partea guvernului chinez dispozitivele Huawei nu au nicio portita de acces secreta).

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza temerilor legate de aparitia unui al doilea val de Covid-19

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza impactului avut de temerile legate de aparitia unui al doilea val de cazuri de Covid-19 asupra actiunilor companiilor din sectorul calatoriilor si vacantelor,in timp ce titlurile bancilor au scazut in urma raportului referitor la transferurile de fonduri suspecte in valoare de circa 2. 000 de miliarde de dolari de catre cele mai mari institutii de credit.

Cum arata cea mai moderna scoala de la tara unde fiecare sala de clasa are baie proprie, cu dus

In nordul Romaniei, localitatea Dersca, din judetul Botosani, se poate lauda cu cea mai moderna scoala din mediul rural. Reabilitate cu peste 6 milioane de lei, unitatile componente ale Scolii Gimnaziale numarul 1 Nicolae Iorga sunt adaptate oricarui scenariu epidemiologic si de siguranta sanitara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )