Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Este cea mai scumpa casa din Statele Unite. Valoreaza 190 de milioane de dolari. O avere, in toata puterea cuvantului. Dar banii nu vor fi aruncati pe fereastra: o splendita vila, de un gust rafinat, deloc ostentativ. Cop. continuă pe Antena3

Cat costa sa petreci o noapte in cea mai scumpa camera de hotel din lume!

Unde aleg cei bogati si celebri sa se cazeze atunci cand planuiesc o escapada pe malurile Lacului Geneva? Michael Jackson, Richard Branson, Rihanna si Bill Gates au calcat pragului unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, platind exorbitanda suma de 52. 000 de lire sterline pentru o noapte de cazare! Continue reading .

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

Este CUTREMUR in cea mai puternica tara din Europa. Cetatenii de rand au descoperit ce se afla in spatele libertatii

Mii de germani au iesit in strada, sambata, pentru a protesta impotriva modului in care SUA spioneaza viata privata. S-ar putea, insa, ca americanii sa fi primit acest drept chiar de la liderii Germaniei.

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune. Cel mai frecvent decesele sunt cauzate de boli ale sistemului circulator 57,5%), urmate de tumori 14,5%), bolile aparatului digestiv 9,1%) si altele. Datele sunt prezentate in proiectul Strategiei nationale de sanatate publica pentru anii 2014-2020.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

Castelul Bran face profit de peste un milion de euro pe an. Potrivit Forbes, este a doua cea mai scumpa proprietate din lume

Profitul nu vine doar din vanzarea de bilete, ci si din suvenirurile comercializate la magazinul din curte si organizarea de evenimente.

Castelul Bran face profit de peste un milion de euro pe an. Potrivit Forbes este a doua cea mai scumpa proprietate din lume

Profitul nu vine doar din vanzarea de bilete, ci si din suvenirurile comercializate la magazinul din curte si organizarea de evenimente.

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC.

Sute de locuri bugetate au ramas neocupate la cea mai mare universitate din Ardeal

Peste 4. 000 de locuri bugetate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj au fost ocupate anul acesta. Totusi, au mai ramas inca 700 de locuri neocupate, care vor fi disponibile pentru absolventi in sesiunea de admitere 9-20 septembrie 2013.

Spitalele din Oradea, dotate cu cea mai buna aparatura din Romania

Spitalele din Oradea beneficiaza de cele mai bune dotari din tara, dotari care se realizeaza atat din fonduri europene cat si din bugetul local. Asta sustine Ilie Bolojan, primarul Oradei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )