Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare yacht construit vreodata a fost lansat la apa din santierul naval din Tulcea, a anuntat organizatia REV Ocean. Denumit tot REV Ocean, vasul a fost construit timp de trei ani, are o lungime. continuă pe B1

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

Tragedia incendiului din Padurea Amazoniana, cel mai mare ecosistem din lume. De ce afecteaza acest incident intreaga planeta

Incendiul care a lovit Padurea Amazoniana, de pe teritoriul Braziliei,in urma cu trei saptamani, nu da semne ca ar fi pe sfarsite. in momentul de fata nu se stie daca focul a fost cauzat de.

Cel mai nesanatos aliment din lume, pe care majoritatea romanilor il mananca in fiecare zi fara sa stie

Cand vine vorba de ulei de gatit, rafturile supermarketurilor sunt pline de diverse sortimente. Dintre toate acestea, exista unul la care este posibil sa nu va fi gandit niciodata sa il folositi dar, cu.

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Stirile ProTV: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, distrusa din cauza pozelor pentru Instagram

Unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru amatorii de celebritate pe retelele de socializare aproape ca a fost distrus de turisti.

BIAS 2019. Cel mai mare SHOW aviatic al anului va dura in premiera 12 ore

Va fi spectacol pe cerul capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de razboi, de transport, dar si parasutisti vor face.

BIAS 2019. Au inceput ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aviatic

A mai ramas doar o zi pana se da startul celui mai asteptat eveniment aviatic al anului, Bucharest International Air Show 2019, ajuns la cea de-a 11-a editie. Sute de piloti si parasutisti sunt.

BIAS 2019. Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aerian

Pregatirile pentru BIAS 2019 sunt in toi. Pilotii Aeroclubului Roman exerseaza cele mai * dificile demonstratii pentru showul aviatic care va avea loc sambata pe aeroportul Baneasa. Aici este locul unde cei .

MOMONDO.RO: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Bucuresti, pe locul 28 in topul capitalelor europene Orasele europene domina clasamentul celor mai vizitate capitale in 2019, ocupand primele 7 pozitii in ierarhia atragerii turistilor, potrivit unei analize a echipei motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )