Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum arata cel mai subtire hard disk din lume (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cel mai subtire hard disk din lume (FOTO)

Cei de la Western Digital au lansat WD Blue, cel mai subtire hard disk din lume, acesta avand o capacitate de 1TB si o grosime de doar 7 mm. Noul produs va fi disponibil la pretul de 140 de dolari si va avea o. continuă pe B1

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11.

Uniunea Europeana sta pe un butoi cu pulbere. Zona prezinta cel mai ridicat risc de revolte din intreaga lume

Uniunea Europeana prezinta cel mai ridicat risc de tulburari sociale, scriu jurnalistii de la jurnalul. ro. Raportul facut public la Geneva de catre Organizatia Internationala a Muncii arata ca nivelul de.

Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani

Pozitia Copilului, pelicula regizata de Calin Peter Netzer, a devenit cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani, dupa ce a batut recordurile de audienta si incasari, potrivit Mediafax. Premiat cu.

Cel mai inalt turn in forma de spirala din lume va fi inaugurat, luni, in Dubai

Dubai are de acum cel mai inalt zgarie-nori in forma de spirala din lume, care are o rotatie de 90 de grade si o inaltime de 310 metri. Cladirea urmeaza sa fie inaugurata luni, potrivit emirates247. com.

Actorii cu cel mai sexy abdomen de la Hollywood!

Confor unui articol aparut recent in revista Cosmopolitan, s-ar parea ca partea corpului pe care femeile o apreciaza cel mai mult la un barbat este abdomenul. Iar acum ca tot am intrat deja in sezonul cald, abdomenele tonifiate vor fi scoase la vedere fie malul marii, fie pe marginea piscinei. Pana atunci insa, ADPM va prezinta celebritatile masculine care se mandresc cu cele mai tonifiate abdomene de la Hollywood. Continue reading .

Germanii renunta la cel mai lung cuvant din vocabularul lor. Termenul are 63 de litere

Limba germana a renuntat la cel mai lung cuvant din vocabularul ei, format din 63 de litere, datorita modificarii unei norme din legislatia Uniunii Europene, informeaza BBC News in editia.

VIDEO Cum suna Ghibli, cel mai accesibil Maserati

Maserati a prezentat cel mai mic si mai accesibil model al sau, Ghibli, in luna aprilie, iar primul clip cu masina in actiune nu este cel oficial, ci unul care dezvaluie culisele acestuia si sunetul noului model al marcii premium italiene. Maserati Ghibli va concura pe piata cu BMW Seria 5, Audi A6, Mercedes-Benz Clasa E, Lexus GS si Infiniti M.

Germania a renuntat la cel mai lung cuvant din limba sa

Cel mai lung cuvant din limba germana - Rindfleischetikettierungsuberwachungsaufgabenubertragungsgesetz - numele unei legi care reglementeaza testarea carnei de vita si care are 63 de litere, a fost oficial scos din limba, relateaza Daily Telegraph.

Afla care este serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane.

Serialul Clanul Soprano, care prezinta viata de zi cu zi a unor mafioti din New Jersey, a fost desemnat show-ul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, informeaza Mediafax. Clanul Soprano a depasit comedia Seinfeld, clasata pe locul al doilea in aceasta lista intocmita de Sindicatul scenaristilor americani. Aceasta asociatie Writers Guild of America/ WGA), alcatuita din scenaristi care lucreaza in cinematografie, televiziune si industriile new media, a alcatuit o .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )