Libnet.ro
UNICEF

00:07

Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Antena3 Antena3,
Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11. continuă pe Antena3

Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer - cel mai de succes film romanesc din ...

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone, informeaza un comunicat remis Mediafax. Lungmetrajul premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, in luna februarie a inregistrat 100. 063 de spectatori. Pozitia copilului a surclasat productii precum Filantropica, de Nae Caranfil 91. 958 de .

VIDEO Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc al ultimului deceniu

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone.

Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani

Pozitia Copilului, pelicula regizata de Calin Peter Netzer, a devenit cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani, dupa ce a batut recordurile de audienta si incasari, potrivit Mediafax. Premiat cu.

Afla care este serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane.

Serialul Clanul Soprano, care prezinta viata de zi cu zi a unor mafioti din New Jersey, a fost desemnat show-ul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, informeaza Mediafax. Clanul Soprano a depasit comedia Seinfeld, clasata pe locul al doilea in aceasta lista intocmita de Sindicatul scenaristilor americani. Aceasta asociatie Writers Guild of America/ WGA), alcatuita din scenaristi care lucreaza in cinematografie, televiziune si industriile new media, a alcatuit o .

Fotbal: Cristiano Ronaldo a castigat Trofeul EFE, fiind desemnat cel mai bun fotbalist din Primera Division

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, este castigatorul Trofeului EFE, atribuit de agentia spaniola de presa celui mai bun fotbalist iberoamerican al sezonului din Primera Division, scrie marca. com.

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

Clanul Soprano, desemnat serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane

Serialul Clanul Soprano, care prezinta viata de zi cu zi a unor mafioti din New Jersey, a fost desemnat show-ul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, depasind comedia Seinfeld, clasata pe locul al doilea in aceasta lista intocmita de Sindicatul scenaristilor americani.

Este cel mai nou artist intrat in clubul pictorilor. isi vinde tablourile cu 40 de dolari, iar comenzile nu inceteaza sa apara

Winklehimer este o veverita cu un simt al artei extrem de dezvoltat. Ea picteaza de zor, atunci cand i se pune un penel la dspozitie, iar picturile sale au ajuns sa fie vandute pe internet de stapana sa,.

Cum arata cel mai subtire hard disk din lume (FOTO)

Cei de la Western Digital au lansat WD Blue, cel mai subtire hard disk din lume, acesta avand o capacitate de 1TB si o grosime de doar 7 mm. Noul produs va fi disponibil la pretul de 140 de dolari si va avea o.

Uniunea Europeana sta pe un butoi cu pulbere. Zona prezinta cel mai ridicat risc de revolte din intreaga lume

Uniunea Europeana prezinta cel mai ridicat risc de tulburari sociale, scriu jurnalistii de la jurnalul. ro. Raportul facut public la Geneva de catre Organizatia Internationala a Muncii arata ca nivelul de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )