Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cel mai urat caine din lume

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai urat caine din lume

14 catei s-au intrecut pentru titlul de cel mai urat caine din lume, scrie observator. tv. Patrupezii sunt notati de juriu in functie de particularitatile fizice, personalitate, dar si. continuă pe Antena3

VIDEO Vasul iubirilor regale care au scandalizat Europa. Abandonat de romani, cel mai frumos iaht din lume a fost recuperat de englezi

Vasul Luceafarul fost Nahlin) a purtat prin Balcani amoruri interzise. Pe el au calatorit monarhul britanic Edward al VIII-lea cu americanca Wallis Simpson, apoi suveranul roman Carol al II-lea cu Duduia Elena Lupescu. Abandonat de romani, cel mai frumos iaht din lume a fost recuperat de englezi si navigheaza si azi.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a coborat, ieri, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni, in urma informatiilor legate de cresterea ofertei mai multor state producatoare mari, tendinta care a subminat incercarile OPEC si ale altor furnizori de a sustine piata prin limitarea productiei, transmite Reuters.

Cel mai scump oras pentru expati si locul ocupat de Bucuresti in top

Bucurestiul a coborat 9 pozitii, pe locul 181 din 209, in topul anual al celor mai scumpe orase din lume pentru expati publicat miercuri de Mercer, in care Hong Kong ocupa locul al doilea dupa ce a cedat prima pozitie in favoarea Luandei, capitala Angolei.

Teraplast, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Pretul actiunilor producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP) s-a apreciat cu 9,49% in perioada 14-21 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins BET-XT, in intervalul de timp mentionat.

Ghosn: Alianta Renault-Nissan va deveni cel mai mare producator auto mondial, in 2017

Renault-Nissan va deveni, in acest an, cel mai mare producator auto mondial, devansand grupurile Volkswagen VW) si Toyota, potrivit directorului general Carlos Ghosn, care acum doi ani anticipa ca alianta va deveni unul dintre primii trei constructori din lume pana in 2018, relateaza Automotive News.

Cea mai grea rochie de mireasa din lume. Iata cat cantareste!

Victoria Swarovski, mostenitoarea imperiului Swarovski, s-a maritat si a purtat la nunta cea mai grea rochie de mireasa din lume. Creatia cantareste nu mai putin de 46 de kilograme. Iata de ce! .

Oradea si Brasov sunt orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere. Braila si Focsani stau cel mai rau - studiu

Oradea, Brasov, Miecurea Ciuc si Slobozia sunt orasele care stau cel mai bine in topul national al zonelor cu cel mai bun acces la facilitati de recreere, si anume spatii verzi, facilitati sportive si culturale, conform studiului Orase si Cartiere din Romania realizat de site-ul de imobiliare Storia. ro. Ultimele pozitii apartin oraselor Braila, Focsani, Constanta, Giurgiu, Suceava, Galati, Alexandria si Satu Mare.

Cel mai mare actionar la Fondul Proprietatea VINDE aproape 48 milioane de actiuni intr-o singura luna

Cel mai mare actionar la Fondul Proprietatea,Manchester Securities Corp, a vandut aproape 48 milioane de actiuni la fond de la inceputul lunii iunie si pana in prezent. Adica 0,5%.

VIDEO Carcinomul bazocelular, cel mai frecvent tip de cancer: Cum se verifica riscul unei alunite, diagnostic si tratament

Carcinomul bazocelular este cel mai intalnit si mai usor de tratat tip de cancer cutanat. Afecteaza in fiecare an milioane de oameni si este cauzat de expunerea la radiatiile ultraviolete. Dr. Camburu Taliana, medic specialist dermatovenerologie, si Dr. Abdulazis Turan, medic specialist chirurgie estetica si reparatorie, Hyperclinica MedLife Constanta, raspund la cele mai frecvente intrebari legate de acest tip de cancer.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )