Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum arata cele mai nou parc balnear din Ardeal

Adevărul Adevărul,
Cum arata cele mai nou parc balnear din Ardeal

Cel mai nou parc balnear din Transilvania s-a deschis, zilele trecute la Dej: bazine cu apa dulce si sarata, bazin pentru copii, mini-pensiune, topogane, sauna. Un bilet la Parcul Balnear Toroc costa 15 lei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata cel mai nou parc balnear din Ardeal

Cel mai nou parc balnear din Transilvania s-a deschis, zilele trecute la Dej: bazine cu apa dulce si sarata, bazin pentru copii, mini-pensiune, topogane, sauna. Un bilet la Parcul Balnear Toroc costa 15 lei.

Unul dintre cele mai urmarite programe TV din lume este o telenovela indiana cu subiecte tabu: Educatia prin divertisment poate schimba normele sociale

O telenovela indiana, care abordeaza teme precum atacurile cu acid, violenta domestica si avortul, a devenit unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din lume, cu peste 400 de milioane de telespectatori.

Guvernul din Malaezia ofera 1.000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care arata cum se previne homosexualitatea

Guvernul malaezian a lansat un concurs video pe practici sanatoase de viata si ofera pana la 1. 000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care explica modul in care sa evite homosexualitatea, in conformitate cu site-ul Ministerului Sanatatii, informeaza AFP.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum arata Dubaiul in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cativa zeci de ani.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum aratau Dubai in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cateva zeci de ani.

Povestea celui mai nou festival de muzica din Romania, Awake, care incurajeaza tinerii sa schimbe lumea

La inceputul anului era anuntat un nou festival de muzica in Romania, Awake, desfasurat in perioada 1-3 septembrie, pe domeniul Teleki din Targu-Mures, cu RagnBone Man si Tom Odell ca headlineri. Am stat de vorba cu Laura Coroianu,.

O recunosti? Fetita din imagine este una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Catrinel Marlon Menghia), una dintre cele mai frumoase romance, a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie din copilaria sa. in imagine, Catrinel avea 2 ani si se afla la Costinesti.

Acest antibiotic dispune de trucuri inteligente si poate elimina cele mai letale bacterii

Cu ajutorul unor trucuri inteligente, un antibiotic are acum puterea de a elimina dintr-un foc unele dintre cele mai letale bacterii, oferindu-i evolutiei o contuzie serioasa. Antibioticul vancomicinaa fost dintotdeauna un foarte bun luptator impotriva germenilor periculosi, pentru ca se foloseste de o manevra bine inchegata care poate elimina chiar si bacteriile rezistente la medicamente [].

ZIUA COPILULULUI 2017. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULUI 2017

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Este momentul sa le transmiti celor dragi cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULULUI 2017. Sa fiti.

VIDEO Cele mai frumoase moschei si geamii din Dobrogea. Unde se roaga musulmanii in postul Ramazanului

In toate lacasurile de cult musulman din Romania au loc ritualuri specifice Lunii Sfinte a Ramazanului, 27 mai-25 iunie), cand musulmanii celebreaza postul ce semnifica revelarea Coranului catre Profetul Mohammad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )