Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Antena3 Antena3,
Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1. continuă pe Antena3

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati.

Premierul sarb: Serbia NU isi inchide granitele pentru imigranti

Serbia nu isi va inchide niciodata granitele pentru imigranti, a declarat premierul sarb Aleksandar Vucic miercuri pentru Reuters.

Drumul din Romania care ne scoate in lume. Vezi cum arata acum Transalpina - VIDEO

Transalpina, una din cele mai spectaculoase sosele din Romania, impresioneaza o lume intreaga. Din ce in ce mai multi soferi se lasa fermecati de frumusetea peisajului. Drumul regelui, cea mai inalta sosea.

Raport: Structurile media din Romania, bantuite de trecutul comunist si de legaturile multor proprietari de presa cu fosta Securitate

Piata media din Romania se aseamana din multe puncte de vedere cu cea din alte tari central si est-europene, dar se diferentiaza din acestea in special prin sentimentul puternic si durabil ca structurile sale sunt bantuite de trecutul comunist, arata un raport publicat zilele acestea de The Centre for Media Transparency Centrul pentru Transparenta Media), intitulat Oamenii care au muscat cainii de paza). Raportul, semnat de Manuela Preoteasa si Andrei Schwartz, prezinta evolutia proprietatii media in Romania post-comunista si cinci profile de proprietari romani de presa: CME/Adrian Sarbu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Sebastian Ghita si Dinu Patriciu.

Mesajul lui Ronnie O`Sullivan pentru fanii snooker-ului din Romania

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, le-a transmis fanilor din Romania un mesaj prin intermediul unei inregistrari video: Salut, sunt Ronnie OSullivan si sunt nerabdator sa vin in Romania.

Muftiul Muurat Iusuf, despre tentativa de pangarire a terenului Comunitatii Musulmane din Romania: Din punct de vedere ritualic, gestul este egal cu zero. Cand se va pune temelia constructiei vom face o slujba de sfintire

Muftiul Muurat Iusuf, Seful Cultului Musulman din Romania, afirma ca gestul facut de un bucurestean pentru a impiedica construirea viitoarei Moschei Centrale din Romania, pe un teren pus la dispozitie de Guvern.

Un nou operator de telefonie mobila, pe piata din Romania

Operatorul de cablu DCS AKTA) poarta negocieri cu doi operatori mobili pentru a-si lansa propriile servicii de telefonie mobila, ca Operator Mobil Virtual MVNO), pe piata din Romania.

Documentarul despre cantareata Amy Winehouse, in cinematografele din Romania, din 18 septembrie

Filmul Amy, regizat de Asif Kapadia, care spune povestea din spatele scenei a cantaretei Amy Winehouse, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 18 septembrie. Pentru realizarea documentarului, regizorul.

22 de ministri ai Transporturilor in 25 de ani. Bilantul dezastruos al drumurilor din Romania

Situatia drumurilor din Romania anului 2015 este dezastroasa, dupa 25 de ani in care s-au schimbat 22 de ministri la Transporturi. Statul roman a platit milioane de euro pentru reabilitarea unor tronsoane care.

Lantul hotelier Sheraton a intrat pe piata din Romania

Lantul hotelier Starwood Hotels and Resorts a intrat oficial pe piata din Romania cu brandul Sheraton, dupa ce a semnat un contract de franciza pe cel putin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )