Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata, dupa reabilitare, una dintre cele mai frumoase cladiri in stil secession din Romania

Adevărul Adevărul,
Cum arata, dupa reabilitare, una dintre cele mai frumoase cladiri in stil secession din Romania

Restaurarea cladirilor istorice atrage tot mai multi turisti. Proiectata de catre arhitectul Mende Valer si edificata in anul 1912, Casa Roth si-a recapatat stralucirea de odinioara, fiind reprezentativa pentru stilul secession oradean. continuă pe Adevărul

Birchall: Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica. Schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, una dintre cele mai competitive din Europa

Viceprim-ministrul Ana Birchall, care participa la Ischia Global FilmMusic Fest, sustine ca Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica, iar prin schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, tara noastra devine una dintre cele mai atractive destinatii din Europa pentru coproductia de filme.

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

PANICA la METROU! FUM intr-una din cele mai mari statii din Bucuresti. Pompierii intervin (VIDEO)

UPDATE: Circulatia metroului a fost oprita luni seara din cauza degajarilor de fum despre care s-a spus initial ca au fost semnalate in statia Erorii Revolutiei. ReprezentantiiISU Bucuresti - Ilfov au.

Una din cele mai cunoscute vedete TV din Romania a nascut pentru a treia oara

Dana Chera, fosta Grecu, in varsta de 40 de ani, a nascut pentru a treia oara. Vedeta a adus pe lume o fetita. Reamintim ca, jurnalista a anuntat in urma cu o jumatate de an despartirea de Bogdan.

Cum arata sera hidroponica uriasa construita in vestul Romaniei pentru cultivarea rosiilor cherry. Investitia depaseste 700.000 de euro

Una dintre cele mai mari sere hidroponice din Romania, conceputa pentru cultivarea rosiilor cherry, a fost construita intr-o localitate din vestul tarii, printr-un proiect finantat prin PNDR, o investitie de peste 700. 000 de euro.

Dupa ce era sa-si piarda mama, un tanar a inventat sutienul care detecteaza cancerul VIDEO

Detectarea precoce este una dintre cele mai importante parti ale tratarii de cancer la san. Dupa ce a trecut prin trauma diagnosticarii mamei sale cu aceasta boala, un tanar a inventat sutienul care poate detecta din timp primele simprome.

Ilie Micolov a murit. Una dintre melodiile sale va ramane in istoria muzicii

Ilie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii romanesti dintotdeauna -Dragoste la prima vedere, a incetat din viata. Artistul avea 69 de ani. Ilie Micolov suferea de diabet, astm.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai avantajoase oferte de azi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: America

Unde se afla America pe harta? Nicole, una dintre blonde, se ridica si arata cu degetul pe harta. Profesorul: Bravo. Alta intrebare: cine a descoperit America? 19 blonde se ridica brusc si raspund in cor: Ni.

Business report: Autostrada Sebes Turda: lotul unde aluneci ca pe gresie, depistat cu probleme si la cele mai noi teste. Constructorul le neaga; Ce efecte ascunde plafonarea la 55 de lei/Mwh a pretului din productia interna de gaze; Comoara uriasa pe car

Cine sunt cei mai doriti angajatori din Romania? Primele 10 locuri din topul celor mai doriti angajatori sunt ocupate de companii multinationale, care si-au deschis afaceri in Romania. Ce companii se lupta cot la cot cu marii jucatori din industria tehnologiei pentru creierele romanesti din IT. Ce au in comun o companie din Big Four, una dintre cele mai mari banci si un important discounter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )