Libnet.ro
UNICEF

09:45

Una din cele mai cunoscute vedete TV din Romania a nascut pentru a treia oara

B1 B1,
Una din cele mai cunoscute vedete TV din Romania a nascut pentru a treia oara

Dana Chera, fosta Grecu, in varsta de 40 de ani, a nascut pentru a treia oara. Vedeta a adus pe lume o fetita. Reamintim ca, jurnalista a anuntat in urma cu o jumatate de an despartirea de Bogdan. continuă pe B1

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

Cele mai cunoscute si ciudate teorii ale conspiratiei despre presedintii SUA

Imaginatia bogata de care dau dovada unii, coroborata cu o serie de intamplari, mai mult sau mai putin controversate, au dat nastere in timp unei adevarate culturi a teoriei conspiratiei, foarte in voga in special peste Ocean. La toate acestea au contribuit indirect si presedintii celei mai puternice natiuni, SUA, prin actiunile si prin numeroasele scandaluri in care au fost implicati de-a lungul timpului.

Cele mai cunoscute expresii si proverbe in latina. Cum se traduc Dura lex, sed lex, Ora et labora si Fiat lux

Unele expresii din limba latina sunt atat de des folosite incat au fost asimilate vorbirii curente, chiar daca cei care le utilizeaza nu cunosc semnificatia lor.

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

A inceput Electric Castle. Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate festivalulde la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, care a inceput miercuri si se va desfasura pana pe.

Birchall: Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica. Schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, una dintre cele mai competitive din Europa

Viceprim-ministrul Ana Birchall, care participa la Ischia Global FilmMusic Fest, sustine ca Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica, iar prin schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, tara noastra devine una dintre cele mai atractive destinatii din Europa pentru coproductia de filme.

HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Te-ai hotarat sa te muti impreuna cu iubitul? Ar trebui sa stii cateva lucruri despre persoana iubita inainte de a face marele pas. Astrologii au alcatuit o lista a caracteristicilor specifice fiecarei zodii in parte,.

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

Un medic indian face minuni intr-un spital aflat in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. A reusit o noua operatie in premiera

Singh Bhupinder, medicul indian care profeseaza in Caransebes este autorul unei noi premiere medicale in judetul Caras-Severin. in urma cu cateva zile, specialistul in cirurgie plastica a operat un copil de 9 ani, din Caransebes, cu un diagnostic de sindactilie la membrul inferior stang, degetele 4 si 5.

Cele mai proaste sau mai ciudate masini de politie din lume

Cele mai proaste masini de politie din lume iti arata ca nu toate statele dau prea multa atentie fortelor de ordine, care sunt obligate sa se descurce cu orice rabla. intr-un articol precedent ti-am aratat o scurta lista cu cele mai tari masini de politie din lume. Ti-am aratat atunci cum tari ca Germania, SUA, [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3449 seconds )