Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum arata Emilian Oprea, actorul din serialul Vlad, in adolescenta: avea plete si poza nud

Adevărul Adevărul,
Cum arata Emilian Oprea, actorul din serialul Vlad, in adolescenta: avea plete si poza nud

Actorul care il interpreteaza pe Leonard Cazacu in serialul produs de Pro TV are un trecut rebel, foarte diferit de omul pe care il vedem astazi la televizor. continuă pe Adevărul

Adrian Nartea, din serialul Vlad, din nou tatic

Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul Vlad, va deveni pentru a doua oara tatic. Sotia lui, fostul model Alina Ferinceac, este insarcinata in 5 luni.

Constantin Zamfirescu a fost operat. Cum se simte actorul din serialul Trasnitii, dupa ce i-a fost extirpat un rinichi

Constantin Zamfirescu, comediantul care ii dadea viata persoanjului Gogoasa din serialulTrasnitii,a fost operat cu luni noaptesi i s-aextirpat un rinichi afectat de o tumoare.

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital. Actorul din serialul Trasnitii trece prin momente grele, insa ramane optimist (VIDEO)

Actorul Constantin Zamfirescu a fost externat din spital, joi, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala de extirpare a unui rinichi afectat de o tumoare canceroasa. Chiar daca a recunoscut ca trece.

Noua muza fashion: Beth din serialul The Queens Gambit (Netflix)

The Queens Gambit este cea mai urmarita productie la momentul actual pe Netflix. Iar Beth, personajul principal, fascineaza nu doar prin inteligenta, ci si prin look-ul ei extrem de interesant. A devenit astfel noua muza fashion.

Cine a fost si cum arata prima Miss Romania din istorie. Detalii nestiute pana acum

Tendinta concursului de frumusete Miss Romania interbelica a fost initiata de doua reviste din doua trusturi de presa rivale. Pe de o parte se afla Ilustratiunea Romana, iar pe de alta parte, Realitatea Ilustrata. Miss Romania interbelica Amandoua publiatiile au organizat un concurs de frumusete intitulat Miss Romania. Fiecare publicatie era afiliata la o alta .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )