Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cum arata femeia care este prea frumoasa pentru a avea un iubit! Aspectul meu atrage baietii rai

Antena3 Antena3,
Cum arata femeia care este prea frumoasa pentru a avea un iubit! Aspectul meu atrage baietii rai

O tanara de 26 de ani din Manchester, Marea Britanie, se plange ca nu poate avea un iubit pentru ca este prea frumoasa, scrie Daily Mail. Cherelle Neille sustine ca fata ei frumoasa este un. continuă pe Antena3

Chipul meu frumos e un fel de blestem. Cum arata tanara care se plange ca arata prea bine - FOTO

Cherelle Neille are 26 de ani si se plange ca este prea frumoasa si nici un barbat nu o ia in serios. Britanica este si mama unei fetite pe care o creste singura si spune ca este ghiniosta.

BLESTEMUL FRUMUSETII! O tanara se PLANGE ca este prea ATRAGATOARE, iar barbatii nu o iau in serios (FOTO)

Tanara Cherelle Neille, de numai 26 de ani isi face multe probleme din cauza aspectului sau fizic. Ea a declarat ca este prea frumoasa si nici un barbat nu o ia in serios,.

Medicii i-au spus ca are sanii prea mici pentru a avea cancer, insa dupa trei ani a inceput chimioterapia

La 27 ani si cu o istorie de cancer in familie, Lorena De la Pena a fost informata demedici ca sanii ei erau prea mici pentru a avea boala ucigasa. Mai mult, i s-a spus ca este prea.

Un consilier al fostului primar Andrei Chiliman a platit o cautiune de 200.000 de lei, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Robert Grigorescu, consilier al fostului primar al Sectorului 1 Andrei Chiliman, a platit cautiunea de 200. 000 de lei, stabilita de procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi luat mita de aproximativ 1,4 milioane de lei.

Faze tari: Tipa asta se plange ca niciun barbat nu iese cu ea pentru ca e prea frumoasa; Trebuia sa aiba parte de nunta visurilor ei, insa nuntasii i-au distrus petrecerea; Exercitiile fizice iti scurteaza durata de viata! Este noua revelatie a lui Donal

Hai la plimbare pe strada plina de capace. Aleea capacelor de sticla a devenit o atractie turistica pentru vizitatori din intreaga lume, la inceputul anilor 2000. Aceasta e o straduta situata in partea de nord a campusului Universitatii Texas AM. Un tanar rapit in urma cu 27 de ani a fost gasit prin recunoastere faciala si retele neurale. Cand vorbim de sisteme pentru recunoastere faciala, respectivii algoritmi sunt asociatii cu agentii guvernamentale, dar un exemplu din China ne arata.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Care este cel mai avantajos tip de parchet in functie de casa pe care o ai

Atunci cand trebuie sa-ti alegi tipul de parchet pe care vrei sa-l pui in casa, trebuie sa iei in calcul mai multe optiuni. Vrei un parchet laminat, ieftin si usor de montat, sau un parchet masiv, mai scump, dar cu un aspect natural? .

Suma pe care cheltuit-o Macron pentru costumul purtat la ceremonia investire

Emmanual Macron, noul Presedinte al Frantei a purtat duminica la ceremonia de inaugurare, un costum care l-a costat suma modesta de 450 de euro. Se pare ca noul lider din Hexagon a vrut sa se disocieze de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )