Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol. continuă pe Hotnews

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca rosiile cultivate in cadrul Programului de sprijin pentru tomate nu contin pesticide sau alte produse chimice. La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, in aceasta perioada, producatorii romani au scos pe piata 216 tone de tomate, iar inainte de ajunge in piata au fost prelevate probe de la rosii si au fost analizate.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Liviu Dragnea: Nu cred ca Serban Nicolae va parasi partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, nu crede ca Serban Nicolae va parasi partidul, in ciuda faptului ca a ramas fara functii in Parlament.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare sa nu se puna in practica

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca exista o campanie foarte bine platita al carei scop este acela ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica, informeaza.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea, mesaj ferm: Se duce o campanie bine platita ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica. Eu nu am de gand sa cedez, cu toata.

Liviu Dragnea, adevarul despre legea salarizarii unitare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante,.

Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )