Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata femeia pentru care placerea maxima a devenit un cosmar. Cine si-ar dori asta 24/24?

Antena3 Antena3,
Cum arata femeia pentru care placerea maxima a devenit un cosmar. Cine si-ar dori asta 24/24?

O tanara sufera de o afectiune extrem de rara care o face sa aiba orgasm aproape tot timpul si, in ciuda a ceea ce pot crede unii, pentru ea totul s-a transformat intr-un cosmar. Amanda. continuă pe Antena3

Cum arata compendiul de clasa a V-a care reuneste toate materiile pentru care nu exista manuale

Ministerul Educatiei a publicat, luni dupa-amiaza, pe site-ul institutiei, compendiul de clasa a V-a care reuneste toate materiile pentru care nu exista manuale la inceputul anului scolar. Ministrul Liviu Pop a anuntat, luni, ca elevii de clasa a cincea vor invata de pe acest compendiu de 296 de pagini timp de opt saptamani, cat ar urma sa dureze rezolvarea contestatiilor pentru majoritatea disciplinelor de clasa a cincea. Pop a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

O localitate din Tara Galilor a fost abandonata cu 50 de ani in urma, dupa o serie de alunecari de teren care i-a speriat pe locuitori. Comunitate prospera la un moment dat, localitatea Pantyfynnon nu mai.

Motivul pentru care americanilor le place sa stea la coada

Statul la coada e o adevarata placere pentru unii, care prefera sa astepte linistiti in fata unui magazin, chiar si in cazurile in care ar putea rezerva online ce doresc, potrivit Business.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )