Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum arata fiica de 3 ani a Madalinei Ghenea. A imprumutat din frumusetea rapitoare a mamei (FOTO)

B1 B1,
Cum arata fiica de 3 ani a Madalinei Ghenea. A imprumutat din frumusetea rapitoare a mamei (FOTO)

Madalina Ghenea este de o frumusete rapitoare, iar fiica sa a mostenit trasaturile top modelului. Aceasta a petrecut o zi alaturi de Charlotte, in varsta de 3 ani, pe malul marii. Madalina Ghenea a purtat. continuă pe B1

Cum arata fiica Madalinei Ghenea, la trei ani

Madalina Ghenea este considerata de multi drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar micuta Charlotte pare ca incepe sa-i calce pe urme la acest capitol. Iata cum arata fiica ei la trei ani! .

Cum arata fiica Madalinei Ghenea, la 3 ani. Au fost surprinse de paparazzi la plaja

Madalina Ghenea si-a facut bagajele si a plecat in vacanta in Portofino, alaturi de Charlotte, fetita ei de trei ani, si de cativa prieteni. Cele doua au fost surprinse de paparazzi pe plaja, in timp ce se distrau de minune. Mai multe detalii despre escapada la mare, soare si valuri, in continuare. Cum arata Charlotte, .

Cum arata fiica lui Adi Cristea, la varsta de 11 ani. Rania este superba!

Pentru o perioada de timp, celebrul fotbalist Adi Cristea a format un cuplu de invidiat, cu frumoasa Denisa Nechifor, Denisa Nechifor din care a rezultat o fetita, Rania, actualmente in varsta de unsprezece ani. Cu toate ca cei doi s-au despartit cand Rania era inca foarte mica, au convenit sa ramana in relatii bune pentru .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )