Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle si cum trebuie sa se imbrace invitatii FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle si cum trebuie sa se imbrace invitatii FOTO VIDEO

Invitatiile la nunta printului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. continuă pe Adevărul

Invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle au fost trimise. Cum arata acestea (FOTO)

Invitatiile la nunta printului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise. Acestea au margini aurite, poarta insigna Printului Charles, care.

Totul despre cele doua receptii de la nunta Printului Harry

Printul Harry si Meghan Markle vor organiza, dupa ceremonia religioasa, doua receptii. Iata ce pregatesc.

Printul Harry si Meghan Markle au trimis invitatiile pentru nunta anului. Cate persoane vor asista la ceremonie

Printul Harry si logodnica sa, Meghan Markle, au trimis invitatiile pentru nunta anului. Casa Regala britanica precizeaza ca la ceremonia din capela palatului Windsor vor asista 600 de persoane care vor fi,.

Ce tort vor avea Printul Harry si Meghan Markle la nunta

Va fi cu siguranta nunta anului si, probabil, a deceniului. Pregatirile sunt in toi pentru evenimentul din luna mai. Iata, printre altele, ce tort special vor avea Printul Harry si Meghan Markle la nunta.

Povestea de dragoste dintre printul Harry si Meghan Markle, transpusa intr-un film. Va avea premiera cu sase zile inainte de nunta

Povestea de dragoste dintre printul Harry si viitoarea lui sotie, Meghan Markle, va aparea si pe micile ecrane. Postul de televiziune Lifetime a facut public trailerul productiei care va avea premiera pe 13.

Decizie surpriza a printului Harry, legata de casnicia cu Meghan Markle

Printul Harry al Marii Britanii si logodnica sa, Meghan Markle, care se vor casatori pe 19 mai, nu vor incheia un contract prenuptial, Viitorul mire este convins ca povestea lor de dragoste va dura toata.

Cum a fost la nunta Printului Christian de Hanovra din Peru

Petrecerea de nunta a printului Christian de Hanovra, din Peru, a durat trei zile. Nuntasii au inceput joi, cu un cocktail party, la faimosul restaurant Astrid y Gaston, situat la casa coloniala Moyera, din cartierul San Isidro, Lima. Totul s-a incheiat sambata, dupa o petrecere la Muzeul de Osma din Barranco, un muzeu al artei peruane, care a fost initial o casa de vara a familiei de Osma.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )