Libnet.ro
UNICEF

07:00

Totul despre cele doua receptii de la nunta Printului Harry

ADPM ADPM,
Totul despre cele doua receptii de la nunta Printului Harry

Printul Harry si Meghan Markle vor organiza, dupa ceremonia religioasa, doua receptii. Iata ce pregatesc. continuă pe ADPM

Invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle au fost trimise. Cum arata acestea (FOTO)

Invitatiile la nunta printului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise. Acestea au margini aurite, poarta insigna Printului Charles, care.

Cum arata invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle si cum trebuie sa se imbrace invitatii FOTO VIDEO

Invitatiile la nunta printului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington.

Declaratii contradictorii in dosarul liderului PSD privind angajarile fictive. Fosta directoare a DGASP Teleorman, despre Dragnea: A fost informat ca cele doua angajate nu veneau la serviciu. Dragnea: Nu am avut discutii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost confruntat, miercuri, la instanta suprema, in procesul angajarii fictive de la DGASPC, cu fosta directoare a institutiei, Floarea Alesu. Ea a sustinut in fata magistratilor ca l-a informat pe Liviu Dragnea imediat ce a aflat ca cele doua angajate care lucrau si la PSD nu veneau la serviciu, la DGASPC, desi primeau salariu, ca a avut mai multe discutii cu el despre cele doua si ca liderul PSD i-ar fi spus sa mai aiba rabdare pentru ca situatia se va rezolva si sa ii puna la munca pe ceilalti angajati. Liderul PSD a negat toate aceste acuzatii, sustinand in instanta ca nu a avut nicio discutie cu fosta directoare a DGASPC. Procesul s-a terminat la aceasta ora, dupa mai multe de sapte ore, Dragnea spunandu-le jurnalistilor, la iesire, ca el a spus adevarul in instanta si ca este obosit, relateaza News. ro.

Cum a fost la nunta Printului Christian de Hanovra din Peru

Petrecerea de nunta a printului Christian de Hanovra, din Peru, a durat trei zile. Nuntasii au inceput joi, cu un cocktail party, la faimosul restaurant Astrid y Gaston, situat la casa coloniala Moyera, din cartierul San Isidro, Lima. Totul s-a incheiat sambata, dupa o petrecere la Muzeul de Osma din Barranco, un muzeu al artei peruane, care a fost initial o casa de vara a familiei de Osma.

Decizie surpriza a printului Harry, legata de casnicia cu Meghan Markle

Printul Harry al Marii Britanii si logodnica sa, Meghan Markle, care se vor casatori pe 19 mai, nu vor incheia un contract prenuptial, Viitorul mire este convins ca povestea lor de dragoste va dura toata.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )