Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Playtech Playtech,
Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar . continuă pe Playtech

RCS RDS a facut anuntul: ce ofera gratuit pentru toti clientii lor

RCS & RDS a facut anuntul cu ce ofera gratuit pentru toti clientii. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania. Vedeti un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toti cei care sunt interesati. RCS & RDS a facut anuntul asteptat de .

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Maurice Munteanu a facut anuntul trist si furios: A murit! Acum sunteti multumiti?

In cadrul unei editii recente Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca Badulescu a mentionat ca Maurice Munteanu a avut cateva zile tulburi. Raspunsul pentru starile sale a venit astazi, chiar din partea fashion editorului ELLE, pe pagina sa de Facebook. Maurice Munteanu, consternat de replicile oamenilor. Anunt trist despre Victor: A murit Maurice Munteanu este un .

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

5 februarie 2040, zi periculoasa pentru planeta. NASA a facut anuntul despre asteroid

Specialistii de la NASA care se ocupa cu cercetarea spatiului au facut o descoperire socanta. 5 februarie 2040 e zi periculoasa pentru planeta. Un asteroid are 1 din 625 sanse sa loveasca pamantul. 5 februarie 2040, zi periculoasa pentru planeta Amenintarea din spatiu pare sa fie destul de reala. Cercetatorii sustin ca, daca asteroidul de .

Thailanda si-a deschis granitele pentru primii turisti dupa pandemie. Ce reguli trebuie sa respecte oamenii

Thailanda si-a deschis granitele dupa pandemie si a primitprimii turisti in ultimele sapte luni. Este vorba de un experiment pentru a vedea daca este posibila primirea mai multor turisti,dupa.

Cum arata Minodora dupa ce a slabit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani

Minodora a recunoscut ca a avut mari probleme cu greutatea si a ajuns si la spital din aceasta cauza. Dar acum vedeta este fericita ca a mai slabit, ajungand sa arate ca atunci cand avea 19 ani. Minodora arata ca la 19 ani De curand Minodora povestea cum a ajuns sa apeleze la medici, dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )