Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum arata nemachiate 8 dintre cele mai faimoase supermodele din lume

Adevărul Adevărul,
Cum arata nemachiate 8 dintre cele mai faimoase supermodele din lume

Supermodele sunt intotdeauna inconjurate de aura frumusetii perfecte, ceruta de podiumul prezentarilor de moda si de contractele de milioane de dolari. Drept rezultat, nu ne mai puteam imagina aceste frumuseti fara machiaj, in timp ce ele arata la fel de bine si fara el sau chiar mai bine. Bright Side va ofera o privire asupra supermodelelor care nu si-ar pierde titlul nici daca machiajul ar disparea complet de pe suprafata pamantului. continuă pe Adevărul

Explicatiile celor mai faimoase nume ale dacilor. Ce inseamna, de fapt, Decebal, Zamolxis, Kogaionon si Sarmizegetusa

Numele cele mai faimoase din istoria geto-dacilor au starnit controverse. Istorici si lingvisti au oferit numeroase explicatii pentru semnificatia unor toponime ca Zamolxis, Decebal ori Gebeleizis.

Cele mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos. De ce a mancat jaratec calul celebrului personaj de basm

Adevarul va prezinta o selectie a celor mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos, unul dintre cele mai indragite personaje de basm. L sectiuneaa comentarii ne puteti impartasi bancurile pe care le cunoasteti despre acelasi personaj.

Cele mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos. De ce a mancat jaratic calul celebrului personaj de basm

Adevarul va prezinta o selectie a celor mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos, unul dintre cele mai indragite personaje de basm. La sectiunea comentarii ne puteti impartasi bancurile pe care le cunoasteti despre acelasi personaj.

Cele mai bune bancuri din Armata. Ce-i raspunde soldatul Bula generalului la apel

Viata soldatilor i-a inspirat chiar si pe realizatorii de bancuri. in mediul virtual exista numeroase glume amuzante despre cei care imbraca hainele de camuflaj. Cateva dintre cele mai bune le puteti citi in randurile de mai jos.

VIDEO Nunta mare in WTA. Una dintre cele mai bune jucatoare din circuit s-a casatorit cu partenerul ei de antrenament

Poloneza Agnieska Radwanska s-a casatorit sambata cu partenerul ei de antrenament, alaturi de care forma un cuplu de mai multi ani.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

Pericolul tratarii cariilor la femeile insarcinate. Depresia neonatala, una dintre cele mai grele complicatii posibile

Mamele au simtit pe pielea lor ca in perioada de sarcina organismul sufera o serie de modificari, inclusiv in cavitatea bucala. Pentru a evita complicatiile, femeile care vor sa sa aiba copii ar trebuie sa isi rezolve problemele dentare inainte de sarcina.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Nu ne-a spus nimeni ca vor fi pesti in apa! Cele mai amuzante plangeri ale turistilor: Era prea mult nisip pe plaja

Este cunoscut faptul ca turistii nu se multumesc cu putin, iar unii turisti nu se multumesc cu absolut nimic. Cele mai stupide plangeri au fost adunate de jurnalistii de la newsroom24, iar lista este una pe.

PERLE ESTIVALE! Cele mai amuzante plangeri ale turistilor: Era prea mult nisip pe plaja

Este cunoscut faptul ca turistii nu se multumesc cu putin, iar unii turisti nu se multumesc cu absolut nimic. Cele mai stupide plangeri au fost adunate de jurnalistii de la newsroom24, iar lista este una pe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )