Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum arata un oras din Romania dupa doua luni in care asistatii social au facut curatenie pentru a-si primi banii de la primarie

Antena3 Antena3,
Cum arata un oras din Romania dupa doua luni in care asistatii social au facut curatenie pentru a-si primi banii de la primarie

Primarul din orasul Marghita, Judetul Bihor, Marcel Sas-Adascalitii i-a pus la munca pe beneficiarii de ajutoare sociale, imediat ce a fost ales in functie. Am facut un program strict pentru fiecare beneficiar, iar cei care nu l-au respectat suporta consecintele. continuă pe Antena3

Cum arata un oras din Bihor dupa ce primarul i-a pus pe asistatii social la munca (ebihoreanul.ro)

Primarul orasului Marghita, Marcel Sas-Adascalitii, a recurs la asistatii social pentru a face curatenie in localitate, sub amenintarea ca cine nu respecta programul de munca risca sa piarda ajutorul sociale, scrie ebihoreanul. ro.

Alba Iulia scapa de scenariul rosu dupa doua luni si jumatate, intre care 30 de zile de carantina

Dupa doua luni si jumatate si o perioada de 30 de zile de carantina, municipiul Alba Iulia a iesit din scenariul rosu in ceea ce priveste pandemia de COVID-19.

Orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata, luata azi, pe 31 decembrie

Acesta este orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata a fost luata azi, pe 31 decembrie. Unde se poate petrece de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Un mare oras din Romania a deschis restaurantele si cafenelele inainte de Revelion Exista un oras in Romania care au fost deschise restaurantele exact inainte .

Se dau bani pentru toate femeile din Romania. Guvernul a decis, ce vor primi acestea in 2021

Veste extrem de imbucuratoare pentru toate femeile din Romania! Guvernul a venit cu un anunt fericit pentru sexul frumos. Noile initiative extrem de bine venite provin din programul de guvernare al PNL, USR PLUS si UDMR. Anunt Guvern: Bani pentru toate femeile din Romania Cheltuielile cursurile de reconversie profesionala in cazul femeilor cu varste de .

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

Mesaj catre Cabinetul Citu trimis de Asociatia Municipiilor din Romania

Ecent reoganizata, Asociatia Municipiilor din Romania, condusa din functia de presedinte de Emil Boc si presedinte executiv primarul Buzaului, Constantin Toma, a trimis un mesaj ferm catre cabinetul Citu. Primarii informeaza, pe aceasta cale, cabinetul de ministi ca dialogul institutional nu este o optiune, ci o obligatie legala.

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84).

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Moartea misterioasa a unui rapper celebru. Sotia artistului a anuntat decesul abia dupa 2 luni

Moartea bizara a unui rapper celebru i-a uimit pe fanii artistului. MF Doom a murit la 49 de ani. Desi tragedia a avut loc acum doua luni, familia sa a anuntat decesul pe retelele sociale, in ultima zi din 20.

Procesul de vaccinare continua in 25 de centre din Romania

Procesul de vaccinare continua miercuri in alte 25 de centre de vaccinare, informeaza Comitetul National de Coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. in aceste centre de vaccinare se vor utiliza atat doze receptionate de Romania in prima transa, cat si in cea de-a doua transa, pe baza solicitarilor transmise la Centrul National si Centrele regionale de depozitare, prin Directiile de sanatate publica judetene si cea a Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )