Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84). continuă pe Hotnews

Tara cu cea mai mare rata de vaccinare: Peste 3% din populatie a fost deja imunizata impotriva COVID-19

Israelul este pe primul loc in lume la numarul de vaccinari raportat la populatie. 3,2% dintre locuitori au fost deja imunizati, a anuntat, pe o retea de socializare, Ambasadorul Israelului in Romania David Saranga.

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

Digi24: Zapezile de decembrie vor deveni o amintire. Mateescu (ANM): E cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani, tendinta va continua

Decembrie 2020 este cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani. Zilele urmatoare vor confirma acest lucru, pentru ca temperaturile vor continua sa fie deosebit de ridicate.

GRAFIC Rata de infectare cu coronavirus ramane peste 4 in Bucuresti. Situatia din toate judetele

Incidenta cazurilor de coronavirus a crescut usor in Bucuresti - 4,09, iar cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ramane in judetul Ilfov - 5,37, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Care este tara din Europa cu cea mai mare populatie vaccinata anti-COVID

La nivel mondial au fost vaccinati pana acum peste 4,8 milioane de oameni. in Europa, Italia si Romania se afla pe ultimele locuri din clasament, cu peste 5. 600 de vaccinati.

IN ULTIMUL DECENIU Cheltuielile pentru alcool ale romanilor au inregistrat cea mai mare crestere din UE

Gospodariile din Uniunea Europeana aloca, in medie, 1,6% din cheltuielile totale de consum pentru bauturi alcoolice, statele membre unde aceasta pondere este peste medie fiind Letonia 4,8%), Estonia 4,7%), Lituania 3,7%), Cehia si Polonia 3,4%), Croatia, Ungaria si Finlanda 2,9%) precum si Romania 2,6%), arata datele publicate astazi de Eurostat.

Romania a avut cea mai mare crestere a cheltuielilor pentru comunicatii din UE in ultimul deceniu

Cheltuielile pentru comunicatii precum servicii postale, echipamente si servicii de telefonie si telefax) au avut in 2019 o pondere de 2,4% in cheltuielile totale de consum ale gospodariilor din Uniunea Europeana, pe primele locuri fiind gospodariile din Bulgaria 4,7%), Croatia 4%), Grecia 3,9%) si Romania 3,4%), arata datele publicate de Eurostat.

COVID-19: Bucuresti si Ilfov, regiunile cu cea mai ridicata rata de incidenta a cazurilor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri ca in urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 4. 875 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2.

Un grup german cumpara cel mai mare benzinar particular din Romania

Un grup german cumpara furnizorul de combustibil, rambursare TVA si accize Smart Diesel din Arad, una din cele mai mari afaceri antreprenoriale din Romania, care avea un business de 1,5 miliarde lei, tranzactia asteptand deocamdata si avizul Consiliului Concurentei.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Rata de infectare a trecut din nou de 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ajungand miercuri, in Capitala, la 4,02, fata de 3,97 cu o zi in urma. Ilfov ramane judetul cu cea mai mare incidenta a cazurilor - 4,84, fata de 4,96 cu o zi in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )