Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de 15 milioane de dolari (FOTO)

Cea mai bogata romanca din lume este prietena cu Donald Trump si locuieste intr-un palat din New Yorkevaluatla aproape 15 milioane de dolari. Jenny Paulson este casatorita cu un miliardar.

In februarie 1929, in Capitala erau -24.9 grade Celsius, minima lunara din anul 1901 incoace. Cea mai scazuta temperatura din februarie (in ultimii 118 ani ) a fost in 1937 la Iasi (-36.3 grade). Vezi temperaturile minime din 1901 incoace

Temperatura minima inregistrata in Bucuresti in intervalul 1901-2016 a fost de -24. 9 grade Celsius, aceasta valoare minima fiind masurata in iarna lui 1929. In noaptea de duminica spre luni au fost -15 grade urmand ca in noptile care urmeaza temperaturile in Capitala putand cobori spre -20 de grade, situatie in care recordul din 1929 ramane in picioare. In tara, cea mai scazuta temperatura din februarie a fost in 1937 la Iasi, unde mercurul din termometre a coborat pana la -36. 3 grade Celsius. La Cluj, in 1929 se inregistrau - 32. 5 grade, la fel ca la Bacau, in iarna lui 1954.

Cea mai geroasa noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimtite in judetul Neamt

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marti, 27 februarie, a fost cea mai geroasa din acest an in judetul Neamt. Temperaturile resimtite de corpul uman au depasit minus 20 de grade.

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

S-a maritat cea mai sexy femeie din lume

Emily Ratajkowski, cea considerata de multi drept cea mai sexy femeie din lume, s-a maritat. Rapid, fara a avea o relatie de lunga durata. Iata cine este alesul! .

Meteorologii avertizeaza: ciclonul loveste violent sudul Dobrogei. Urmeaza cea mai grea noapte si zi din aceasta iarna

Pentru Dobrogea urmeaza cea mai grea zi din aceasta iarna. Locuitorii din judetul Constanta in special sunt avertizati ca vor traversa in 16 ore toate fenomenele meteo extreme ce s-au manifestat de duminica incoace. Ciclonul polar va lovi violent sudul Dobrogei in cursul noptii de marti spre miercuri.

Primul selfie cu fetita lui Kim Kardashian si cea mai de succes postare pe Instagram din istorie

Kim Kardashian a realizat primul selfie cu fetita ei, Chicago West, venita pe lume luna trecuta, si a impartasit fotografia cu fanii ei pe pagina de socializare.

Sudul, zona judetului Arges cea mai afectata de vremea rea

Zona de sud a judetului Arges este cea mai afectata de vremea rea anuntata de codul portocaliu de ninsori si viscol, codul portocaliu de ger si codul galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si viscol, emise de meterorologi pentru luni.

Marti, 14 comune din judetul Arges isi inchid scolile.Zona de Sud a judetului e cea mai afectata de vremea rea

Marti, 27 februarie, mai multe scoli din judetul Arges vor fi inchise. Zona de sud a judetului Arges este cea mai afectata de vremea rea anuntata de codul portocaliu de ninsori si viscol, codul portocaliu de ger si codul galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si viscol, emise de meterorologi pentru luni.

Marti, 17 comune din judetul Arges isi inchid scolile.Zona de Sud a judetului e cea mai afectata de vremea rea

Marti, 27 februarie, mai multe scoli din judetul Arges vor fi inchise. Zona de sud a judetului Arges este cea mai afectata de vremea rea anuntata de codul portocaliu de ninsori si viscol, codul portocaliu de ger si codul galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si viscol, emise de meterorologi pentru luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )