Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum arata palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagra - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum arata palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagra - FOTO

De ani de zile circulau zvonuri cum ca Vladimir Putin si-ar fi construit un palat impresionant in sudul Rusiei cu banii furati de la fondul de stat, informeaza International Business Times, citat de. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, prima reactie dupa protestele de la Moscova

Contestat pentru prima data in ultimii ani in strada duminica trecuta, presedintele rus Vladimir Putin a justificat, joi, arestarea sutelor de manifestanti si l-a criticat pe liderul opozitiei Aleksei.

Rusia: Vladimir Putin apara interventia in forta a politiei de la protestele impotriva coruptiei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a criticat pe liderul opozitiei Aleksei Navalnai si a justificat joi arestarea sutelor de protestatari ce au protestat pe 26 martie impotriva coruptiei, in mai.

Vladimir Putin nu crede in incalzirea globala cauzata de oameni

Presedintele rus, Vladimir Putin, a pus la indoiala joi contributia omului la schimbarile climatice, spunand ca emisiile de gaze cu efect de sera nu au cauzat incalzirea globala, potrivit AFP.

Vladimir Putin pune la indoiala teoria referitoare la schimbarile climatice. Ipoteza suprinzatoare lansata de liderul de la Kremlin

 Presedintele rus, Vladimir Putin, a pus la indoiala joi contributia omului la schimbarile climatice, afirmand ca incalzirea globala nu a fost provocata de emisiile de gaze cu efect de.

Vladimir Putin, dupa proteste anticoruptie de amploare marcate dearestari in masa: Protestatarii ar trebui sa respecte legea/ Sunt unoponent al coruptiei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca protestatarii dinRusia nu ar trebui sa incalce legea si sa foloseasca lupta impotrivacoruptie drept arma in campaniile politice, scrie Reuters.

​Vladimir Putin se declara pregatit sa se intalneasca cu Donald Trump la summitul G20 din iulie

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi pregatit sa-lintalneasca pe omologul sau american Donald Trump la summitul G20 careare loc in perioada 7 - 8 iulie la Hamburg, in Germania, scrie AFP.

AFP: Panica in Rusia, din cauza grupurilor mortii care incita adolescentii la suicid. Vladimir Putin si-a exprimat public ingrijorarea cu privire la acest fenomen

Misterioase grupuri ale mortii cauzeaza panica in Rusia, din cauza ca ar incita adolescentii la suicid. in acest context, autoritatile ruse, inclusiv presedintele Vladimir Putin, s-au declarat ingrijorate si au solicitat inasprirea pedepselor.

Ordinul controversat dat de Vladimir Putin. Apare o noua structura militara in Rusia

Cu doua zile inainte de intalnirea, la nivel de ambasadori, dintre NATO si Rusia, presedintele rus Vladimir Putin a considerat oportun sa modifice decretul privind efectivele trupelor rusesti, astfel incat numarul.

Ion Ceban, purtatorul de cuvant al lui Igor Dodon: Presedintele i-a cerut lui Vladimir Putin retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

Ion Ceban, purtatorul de cuvant al presedintelui Republicii Moldova, a declarat pentru Romania Libera ca Igor Dodon i-a cerut lui Vladimir Putin sa retraga trupele ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Acestea sunt stationate in regiunea transnistreana si totalizeaza, potrivit unor estimari neoficiale, circa 20. 000 de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )