Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum arata pista de biciclete pentru care a fost trimis in judecata primarul din Limanu

România Liberă România Liberă,
Cum arata pista de biciclete pentru care a fost trimis in judecata primarul din Limanu

Pe anumite portiuni aceasta are stalpi de electricitate pe mijloc. Iarna nu poate fi folosita. continuă pe România Liberă

Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum

Aparent, ne paste o noua Apocalipsa. Desi planeta noastra a supravietuit Lunii sangerii, care a avut loc in septembrie, se pare ca va fi distrusa chiar astazi, 7 octombrie, potrivit unei organizatii crestine. Gruparea online eBible, cu sediul in statul Philadelphia, Statele Unite, isi bazeaza avertismentul pe faptul ca lumea ar fi trebuit sa fie [] Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO: TEROAREA submarinelor NATO. Cum arata elicopterul amfibiu RUSESC care poate transporta BOMBE ATOMICE

Elicopterul sovietic MI-14 a fost unul dintre cele mai controversate proiecte ale URSS. El poate ameriza si transporta torpile cu actiune subacvatica si a fost folosit intens de Moscova pentru vanarea submarinelor SUA.

Se raceste vremea. Cum arata prognoza meteo pentru miercuri si joi

Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost calda pentru aceasta perioada, in urmatoarele zile temperaturile vor scadea, au anuntat meteorologii.

FOTO. Imaginile pentru care acest fotograf a fost interzis in Coreea de Nord

Eric Lafforgue este un fotograf renumit francez, care si-a dedicat viata calatoriilor in lume si imaginilor remarcabile si relevante din locurile respective. Fascinatia sa fata de Coreea de Nord l-a.

Faze Tari: Motivul pentru care barbatii din Australia isi vopsesc unghiile cu oja. Ce reprezinta gestul lor; Stranuta de 12.000 de ori intr-o zi. Cum reuseste sa adoarma fata de 12 ani; Creatura misterioasa descoperita de niste localnici, in Thailanda

Un fost fotbalist a sarutat moderatoarea in direct!Un moment care a starnit stupoare in randul telespectatorilor s-a petrecut la o ora de maxima audienta. Zece imagini surprinse la momentul potrivit. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar o fotografie surprinsa la momentul potrivit are un rezultat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )