Libnet.ro
UNICEF

07:30

Faze Tari: Motivul pentru care barbatii din Australia isi vopsesc unghiile cu oja. Ce reprezinta gestul lor; Stranuta de 12.000 de ori intr-o zi. Cum reuseste sa adoarma fata de 12 ani; Creatura misterioasa descoperita de niste localnici, in Thailanda

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Motivul pentru care barbatii din Australia isi vopsesc unghiile cu oja. Ce reprezinta gestul lor; Stranuta de 12.000 de ori intr-o zi. Cum reuseste sa adoarma fata de 12 ani; Creatura misterioasa descoperita de niste localnici, in Thailanda

Un fost fotbalist a sarutat moderatoarea in direct!Un moment care a starnit stupoare in randul telespectatorilor s-a petrecut la o ora de maxima audienta. Zece imagini surprinse la momentul potrivit. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar o fotografie surprinsa la momentul potrivit are un rezultat. continuă pe Hotnews

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum

Aparent, ne paste o noua Apocalipsa. Desi planeta noastra a supravietuit Lunii sangerii, care a avut loc in septembrie, se pare ca va fi distrusa chiar astazi, 7 octombrie, potrivit unei organizatii crestine. Gruparea online eBible, cu sediul in statul Philadelphia, Statele Unite, isi bazeaza avertismentul pe faptul ca lumea ar fi trebuit sa fie [] Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Faze Tari: Hillary Clinton l-a batut pe Bill in public! Dezvaluiri incredibile; Presedintele Ceceniei prinde cu mainile goale un crocodil; Si-a dezgropat fratele dupa 13 luni, dupa ce a folosit un o substanta speciala pentru imbalsamare

Imaginea a ajuns viral! Ce face o batranica la premiera unui film cu Johnny Depp. Preocupati sa importalizam orice moment important. Reactia incredibila a unui tata, cand a aflat ca bona de 21 de ani a facut sex cu fiul lui. O tanara de 21 de ani, angajata de o familie pentru.

10 tipuri de femei pe care barbatii le ocolesc

Daca toate femeile cu care te-ai intalnit pana acum s-au dovedit a fi enervante sau s-au comportat ciudat, potrivit standardelor tale, n-ar trebui totusi sa crezi despre femei ca toate sunt o apa si un pamant. Poate ca.

FOTO. Imaginile pentru care acest fotograf a fost interzis in Coreea de Nord

Eric Lafforgue este un fotograf renumit francez, care si-a dedicat viata calatoriilor in lume si imaginilor remarcabile si relevante din locurile respective. Fascinatia sa fata de Coreea de Nord l-a.

Cod galben pentru situatia geopolitica din Orientul Mijlociu

Ratele scazute ale dobanzilor la nivel international pot crea distorsiuni in sectorul creditarii si pot adanci capcana datoriei pentru populatie si companii, este de parere viceguvernatorul BNR Liviu Voinea.

Cat plateste grupul petrolier BP pentru dezastrul ecologic din 2010

Grupul petrolier BP va plati statului american 20,8 miliarde de dolari pentru inchiderea proceselor civile legate de dezastrul ecologic din 2010 din Golful Mexic.

Bashar al-Assad, dispus sa demisioneze pentru rezolvarea crizei din Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat, duminica, intr-un interviu pentru postul de televiziune iranian Khabar TV, ca nu ar ezita sa demisioneze daca aceasta ar duce la rezolvarea crizei din tara sa, dar ca oricum decizia trebuie sa o ia poporul sirian.

EURO 2016: Lotul complet al Romaniei pentru ultimele meciuri din preliminarii

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a definitivat luni lotul pentru ultimele doua partide din preliminariile EURO 2016, contra Finlandei acasa, 8 octombrie, ora 21:45) si Insulelor Feroe deplasare, 11 octombrie, ora 19:00).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )