Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata o plaja din Bahamas dupa uraganul Irma - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata o plaja din Bahamas dupa uraganul Irma - VIDEO

Doi tineri au filmat cum arata plaja din Bahamas dupa trecerea uraganului Irma, potrivitwashingtonpost. com. in imagini se vede cum apa se retrasese foarte mult, iar explicatia a venit de la. continuă pe Antena3

Ce se intampla pe o plaja din Bahamas cand trece uraganul Irma: Pur si simplu apa a disparut! (VIDEO)

Uraganul Irma a lovit insulele din Caraibe la o intesitate de 5 pe scara care masoara intensitatea acestor fenomene meteorologice, cel mai inalt nivel. Teritoriile lovite de uragan au suferit distrugeri foarte.

Cum se pregatesc romanii din Florida pentru uraganul Irma

Romanii din statului american Florida sunt in alerta dupa ce joi au fost amanate 6000 de curse aeriene care plecau din Florida spre alte destinatii din cauza uraganului Irma, potrivit.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic, care a provocat 14 morti

Cosmonautul rus Serghei Riazanski a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic

Cosmonautul rus Sergey Ryazansky a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Uraganul Irma loveste Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Imaginile momentului - VIDEO

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

LIVE VIDEO Uraganul Irma loveste deja sudul statului Florida, deplasandu-se cu peste 200 km/h. 6,3 milioane de americani au primit ordin de evacuare

Uraganul Irma isi face simtita prezenta in statul Florida, unde rafalele de vant puternic au lovit deja sudul statului, iar nivelul apei se ridica deja. Uraganul va incepe insa sa se deplaseaza deasupra statului Florida duminica dupa-amiaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )