Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum se pregatesc romanii din Florida pentru uraganul Irma

B1 B1,
Cum se pregatesc romanii din Florida pentru uraganul Irma

Romanii din statului american Florida sunt in alerta dupa ce joi au fost amanate 6000 de curse aeriene care plecau din Florida spre alte destinatii din cauza uraganului Irma, potrivit. continuă pe B1

Florida a declarat stare de urgenta dupa ce uraganul Irma s-a intetit si a fost incadrat in categoria 4

Statele Unite risca sa fie lovite de un alt uragan, cu potential devastator. Luni noaptea, uraganul Irma s-a intetit si a fost incadrat in categoria 4, in timp ce guvernatorul din Florida, Rick Scott, a declarat stare de urgenta si se asteapta ca furtuna sa se apropie de coasta la sfarsitul saptamanii, relateaza Slate.

Uraganul Irma a fost trecut in categoria a cincea

Uraganul Irma a fost trecut in categoria 5, daunele catastrofale fiind posibile in sudul statului Florida in acest weekend, potrivit agentiei de stiri ABC News. Furtuna este asteptata sa se apropie de Florida sambata noaptea spre duminica dimineata.

Uraganul Irma a fost trecut in categoria a cincea

Uraganul Irma a fost trecut in categoria 5, daunele catastrofale fiind posibile in sudul statului Florida in acest weekend, potrivit agentiei de stiri ABC News. Furtuna este asteptata sa se apropie de Florida sambata noaptea spre duminica dimineata.

Uraganul Irma a facut Insula Barbuda sa dispara de pe fata Pamantului

Uraganul Irma va trece astazi pe langa Republica Dominicana si Haiti, maine se va apropia de Cuba, iar in weekend va lovi Florida, unde autoritatile au inceput deja evacuarile. Uraganul.

Regizorul Alex Ceausu, blocat in Miami de uraganul Irma

Uraganul Irma ameninta sa loveasca statul american Florida unde se afla sute de romani, fie rezidenti acolo, fie turisti. Unul dintre ei este regizorul roman Alex Ceausu, care a vorbit in.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

Uraganul Irma face ravagii in Caraibe. Trei romani sunt de negasit. MAE: Verificam situatia romanilor din zona afectata

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Acestia se aflau pe greu-incercata insula St. Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, transmite Digi24.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

Uraganul Irma loveste insulele Caraibe in timp ce se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Irma a spulberat azi dimineata insulele mici din nordul Caraibelor, fiind una din cele mai puternice furtuni inregistrate in Atlantic. Irma este pe cale sa loveasca Insulele Virgine Britanice si nordul Puerto Rico in curand, potrivit CNN.

FOTO + VIDEO. Caraibele, lovit de uraganul Irma. Si alte zone au fost afectate de trecerea sa

Uraganul Irma a ajuns, miercuri dimineata, in Caraibe si a lovit insulele Antigua si Barbuda. Pagubele au fost mai mici decat anticipau autoritatile, in pofida vanturilor puternice si ploilor abundente.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )