Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi si care a fost motivul divortului dintre cei doi

B1 B1,
Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi si care a fost motivul divortului dintre cei doi

Cu o cariera sportiva care l-a propulsat si l-a mentinut constant in lumina reflectoarelor, Gheorghe Hagi a fost mai degraba discret cand a venit vorba de viata sa personala, astfel ca multe detalii au trecut. continuă pe B1

Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi si care a fost motivul divortului dintre cei doi

Cu o cariera sportiva care l-a propulsat si l-a mentinut constant in lumina reflectoarelor, Gheorghe Hagi a fost mai degraba discret cand a venit vorba de viata sa personala, astfel ca multe detalii au trecut.

Gica Hagi a pus mana pe o suma colosala. Ce a vandut de la Viitorul de s-a imbogatit

Gica Hagi a pus mana pe o suma colosala. Ce a vandut de la Viitorul de s-a imbogatit fostul mare fotbalist din Generatia de Aur a fotbalului romanesc. Managerul FC Viitorul a stiut cum sa se orienteze si a dat lovitura. Cati bani a castigat Gheorghe Hagi in ianuarie 2021. Ce a vandut de la .

Ce s-a ales de prima sotie a lui Catalin Crisan. Lucia Bubulac e superba!

Ce s-a ales de prima sotie a lui Catalin Crisan. Lucia Bubulac este superba, anii nu si-au lasat amprenta pe chipul ei luminos. Dupa divortul artistului de Lucia Bubulac in 2011, blondina a iesit din sfera publica. Cum arata acum mama primilor doi copii ai lui Catalin Crisan. Bubulac si fiica ei Daria par a .

Cum arata Prima Doamna a Americii in tinerete

Aparitiile sale publice sunt mai degraba modeste ar spune unii, cel putin in comparatie cu cele ale fostei Prime Doamne, Melania Trump. Iata insa cum arata Jill Biden, Prima Doamna a Americii, in tinerete, pe vremea cand era model.

Cum arata prima statie smart de autobuz din tara: A fost deja data in functiune

De la sfarsitul saptamanii trecute a fost pusa in functiune prima statie smart de autobuz din Sibiu, pe bulevardul Coposu, langa Piata Teatrului. Cu un singur click oamenii pot afla informatii despre liniile de autobuze si conexiunile intre trasee, iar turistii pot afla unde sunt amplasate cele mai importante obiective turistice din oras.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )