Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum arata primul restaurant subacvatic din Europa

Playtech Playtech,
Cum arata primul restaurant subacvatic din Europa

In Europa s-a deschis primul restaurant subacvatic. Unde il gasesti? Sub Marea Nordului, in punctul cel mai sudic al Norvegiei. Restaurantul se numeste Under, seamana cu un periscop si are o. continuă pe Playtech

Misterul leilor din Europa: cum au disparut aceste animale?

In ziua de azi, leii salbatici mai cutreiera doar Africa, mai exact regiunea subsahariana, si o mica portiune din India. in perioada antica lucrurile stateau altfel. Leii, din diverse specii, erau o prezenta constanta in Africa de nord, o mare parte din Asia si chiar si in Europa de sud-est. O subspecie numita panthera leo [] .

Stirile ProTV: Vaslui, polul saraciei din Europa. Ce s-a intamplat cu un copil filmat de ProTV acum 12 ani

Exista doua Romanii si fiecare ne influenteaza in mod direct. De aceea, duminica, de la ora 18:00, la emisiunea Romania, te iubesc, mergem la Vaslui, polul saraciei din Europa, ca sa intelegem de ce nu reusesc cei de acolo sa iasa la liman.

Arsenal trece de Napoli in turul sferturilor din Europa League. O adevarata forta pe teren propriu

Echipa engleza Arsenal a castigat pe teren propriu contra formatiei italiene Napoli, scor 2-0 2-0), in ceea ce a fost numita finala din sferturi in Europa League.

Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Europa este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. In fiecare an, zeci de milioane de turisti isi petrec vacantele in marile orase europene, atrasi de istoria locurilor, cultura si, nu in ultimul rand, gastronomie. Daca vrei sa ai parte de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )