Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Europa este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. In fiecare an, zeci de milioane de turisti isi petrec vacantele in marile orase europene, atrasi de istoria locurilor, cultura si, nu in ultimul rand, gastronomie. Daca vrei sa ai parte de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

Jucatorii Farul vor purta pe tricouri imagini cu cele mai frumoase destinatii turistice ale Constantei

Jucatorii echipei constantene FC Farul Constanta vor promova atractiile din judet intr-un mod inedit: pe tricourile lor va fi imprimata cate o destinatie istorica sau de vacanta.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Prima intalnire ne da intotdeauna batai de cap. De la cu ce sa ne imbracam pana la ce sa alegem din meniul restaurantului, ne trec prin minte o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente greseli facute la prima.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Sunt intr-o situatie imposibila. Eram pe santierul casei prietenei mele cele mai bune si era sa cad. Sotul ei m-a salvat atunci si am mers la etaj sa ma intind putin. Nu m-am putut abtine

Am facut sex salbatic cusotul prietenei mele cele mai bune si m-am indragostit de el. Iubitul meu are 44 de ani si suntem impreuna de 12 ani, chiar daca el este in continuare casatorit cu prima lui.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )