Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum arata primul super-yacht din lume pe baza de hidrogen: miliardarul Bill Gates si l-a comandat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata primul super-yacht din lume pe baza de hidrogen: miliardarul Bill Gates si l-a comandat

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a comandat primul super-yacht din lume pe baza de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline, scrie The Telegraph. Al doilea cel mai bogat om din lume isi petrece multe dintre vacante, in larg, pe yacht-uri, dar. continuă pe Wall-Street Ro

Faze tari: O fetita de 9 ani, primul model din lume cu ambele picioare amputate. Lectia de determinare care a dus-o pe Daisy-May pe podium; Un caine lup politist, gata de pensionare. Ce cadou i-au facut agentii

Impartind brelocuri in campania electorala, un politician a dat cuiva din greseala si cheia propriei masini. intr-un film distribuit pe retelele sociale, un politician. Supa din penis de tigru, o delicatesa! Ce alte ciorbe bizare mai exista in restaurante. Supa din testicule de cocos. O alta supa bizara, care ar avea efecte bune asupra.

Bill Gates a comandat primul super iaht din lume alimentat cu hidrogen

Magnatul din sectorul tehnologiei Bill Gates a comandat primul super iaht din lume pe baza de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline 645 milioane dolari), semn al convingerii sale sa investitia intr-o tehnologie nepoluanta este cea mai bune solutie pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

ESTE OFICIAL! Afla cine este desemnat cel mai FRUMOS barbat din lume! Doamnelor si domnisoarelor, veti ramane UIMITE (GALERIE FOTO)

Doamnelor si domnisoarelor, este oficial! Robert Pattinson a fost declarat cel mai frumos barbat din lume, in urma masuratorilor care se raporteaza la Sectiunea de AurGolden Ratio.

Birou de companie: acasa la Everseen in Iulius Town, compania convinsa ca a gasit in Romania cei mai buni ingineri din lume

Everseen a fost infiintata in 2008 de Alan O039;Herlihy, originar din Irlanda, iar tehnologia dezvoltata de companie, bazata pe inteligenta artificiala, este utilizata de cinci din primii zece cei mai prolifici retaileri la nivel mondial. Compania are.

A murit comoara Africii. Elefantul Tim avea 50 de ani si era printre ultimele exemplare din lume (VIDEO)

Marele Tim, unul dintre ultimii elefanti cu fildesi giganti din Kenya a muritla varsta de 50 de ani. Supranumit o comoara nationala in Kenya, Tim a murit intr-un parc national din cauze naturale,.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )